Als totaalcateraar kom je altijd op de gekste en mooiste plekken en heb je te maken met veel factoren van buitenaf. Deze factoren zijn niet altijd beïnvloedbaar, maar je hebt er als cateraar wel altijd mee te dealen. VOCC-lid Good Food Concepts lanceerde daarom onlangs organiatiebureau SensEvent. Dit organisatiebureau verzorgt niet alleen de catering van een event, maar regelt de complete organisatie van A tot Z.

Nicole Nijenkamp van Good Food Concepts: ‘Tegenwoordig praten wij vijf minuten over het hapje en het drankje en uren over de totale beleving van een event. Wij denken aan meer dan alleen eten en drinken, wij denken altijd aan het totale plaatje. Wij zijn in staat om een kale tent om te toveren tot een totaalplaatje waarin alles klopt en denken dan ook nog eens mee aan het doel van het event en spelen daarop in. ‘Foodcourts op maat gemaakt? Geen probleem, ons facilitaire team staat voor u klaar. Wat SensEvent uniek maakt is dat wij samen met onze preferred suppliers totale ontzorging kunnen realiseren. Wij spreken ook wel over een one-stop-shop voor ieder event. Alle partijen vormen een onderdeel van de totale beleving, waarbij alle zintuigen op de proef worden gesteld: ZIEN – HOREN – PROEVEN – RUIKEN – VOELEN! ‘Surprise your senses!’