Zoals wij vorige week al bekendmaakten, is Lokale Helden & Co per 1 september 2017 toegetreden als 18e lid van de VOCC. Vandaag werd de Code Verantwoordelijk Marktgedrag, in het bijzijn van VOCC-bestuurslid Roy Odekerken en het Bestuursburo, ondertekend door directeur Alwin Christianen.

Lokale Helden & Co levert een maatwerkconcept door een passionele food-ondernemer aan een bedrijf te verbinden. Een food-ondernemer die écht past binnen een organisatie. Daarnaast zorgt Lokale Helden & Co ervoor dat alle processen achter de schermen soepel verlopen. Lokale Helden & Co zorgt voor een optimale invulling voor het bedrijfsrestaurant, voor elke organisatie: zakelijke markt of overheid.

Alle leden van de VOCC hebben de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend, een document waarmee in de schoonmaak-, catering-, beveiligings- en verhuizersbranche een eerlijke manier van samenwerken onderschreven wordt. Het doel van de Code is het tegengaan van doorgeschoten marktwerking. De Code spreekt het verantwoordelijkheidsgevoel van partijen aan.