Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en de VOCC is nu al doorgegroeid naar 22 leden!
Met veel trots heeft de VOCC dit jaar al de volgende nieuwe leden mogen verwelkomen:

 

Ook diverse media hebben dit bericht al opgepikt, zie bijvoorbeeld ook het bericht dat is verschenen in Allesovercatering.

Met één van de vijf nieuw toetredende bedrijven worden op dit moment de afrondende gesprekken omtrent het lidmaatschap van de VOCC gevoerd. Zodra de inschrijving volledig is afgerond zal ook de naam van het vijfde nieuwe VOCC-lid bekend worden gemaakt.

Binnenkort zullen wij elk van de vijf nieuwe VOCC-leden nader uitlichten. Houd onze website en social media daartoe goed in de gaten.

VOCC op social media

  LinkedIn Company Updates

 • 14 Days Agoview on linkedin

  Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC)

  Gisteren vond de workshop Social Media plaats, speciaal door Centraal Beheer georganiseerd voor leden en relaties van Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC). Social media is niet meer weg te denken uit ons leven; ook niet uit de wereld van catering. Na een toelichting op dit actuele thema (waarom is social media belangrijk voor B2B en hoe social media je helpt je klantenkring te vergroten), kregen de deelnemers door spreker Toni van Dam een persoonlijke LinkedIn-profielscan uitgereikt, alsmede praktische handvatten om ermee aan de slag te gaan. Al met al was het een zeer inspirerende middag. De reacties vanuit de deelnemers waren lovend! Veel dank aan de organisatie, o.a. aan Dennis Gabeler en Herman Disbeschl.

 • 22 Days Agoview on linkedin

  Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC)

  Per 01-2018 is Zo-vital B.V., de specialist in onderwijscatering, VOCC-lid geworden, omdat “je als mkb cateraars op bepaalde thema’s (bijvoorbeeld wet en regelgeving, cao) met elkaar meer kunt betekenen dan alleen. Daarnaast lopen we als mkb-cateraars voor een groot deel tegen dezelfde obstakels aan. Tevens denken wij dat de VOCC een plaats kan zijn waar je ook op commercieel gebied met elkaar kunt samenwerken om bepaalde opdrachten te verkrijgen”, aldus Bert Demoed, directeur. Hij vervolgt: “Wij geloven dat genieten van goed eten en drinken onze gasten helpt om dagelijks te presteren en bijdraagt aan een gezond en gelukkig leven. Samen met onze gasten en opdrachtgevers realiseren we hiervoor sfeervolle ontmoetingsplaatsen met eigentijdse foodconcepten binnen onderwijsinstellingen. Wij hopen onze krachten hierbij te kunnen bundelen met andere VOCC-leden en te zorgen voor nog duurzamere en (financieel) gezondere cateringvoorzieningen”. De VOCC heeft als missie het vertegenwoordigen van de collectieve belangen van middelgrote cateraars in Nederland, waarbij het gezamenlijk werken aan projecten centraal staat, zodat er gezond ondernemerschap gecreëerd kan worden. Zo-vital zal dan ook toegevoegde waarde leveren aan dit samenwerkingsproces. Welkom bij de VOCC!

 • 29 Days Agoview on linkedin

  Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC)

  Wat is de toekomst van bedrijfscatering? Een belangrijke vraag die in onderstaand artikel centraal staat. Binnen de Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC) zijn wij ons al langere tijd bewust van de veranderingen binnen de cateringbranche. Naar aanleiding hiervan houden wij intern de definitie “contract-catering” tegen het licht. https://lnkd.in/gF6tDaF

 • 30 Days Agoview on linkedin

  Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC)

  Door de veranderingen binnen de cateringbranche staat er in het onderstaande artikel een belangrijke vraag centraal: wat is de toekomst van bedrijfscatering? De VOCC is zich al langere tijd bewust van deze ontwikkelingen. Binnen de VOCC zal dan ook de definitie “contract-catering” tegen het licht worden gehouden. https://lnkd.in/gF6tDaF

 • 1 Months, 6 Days Agoview on linkedin

  Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC)

  Afgelopen vrijdag 16 maart presenteerde Hospitality Group de resultaten van het tweede FM Provider Performance Onderzoek. Klik hieronder op de link om naar de website van Hospitality Group te gaan om de onderzoeksresultaten te bekijken. https://lnkd.in/dHqBH-8

 • 1 Months, 8 Days Agoview on linkedin

  Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC)

  In het kader van de samenwerking met Centraal Beheer, heeft Centraal Beheer speciaal voor leden van Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC) en een aantal genodigden een programma opgezet over wat Social Media allemaal kan betekenen, zowel op persoonlijk als ook op zakelijk vlak. Op 12 april 2018 van 14.30 – 17.30 uur zal Centraal Beheer speciaal voor deze genodigden een workshop Social Media verzorgen in Apeldoorn. Heb jij ook een uitnodiging ontvangen? Meld je dan snel aan bij het VOCC-Bestuursburo. 

 • 1 Months, 13 Days Agoview on linkedin

  Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC)

  VOCC lid Vital4Skool genomineerd voor de NFV FRANCHISE TROFEE 2018!  Gefeliciteerd! https://lnkd.in/eJkVtMF

 • 1 Months, 13 Days Agoview on linkedin

  Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC)

  VOCC leden laten zich ook van een andere kant zien, en mengen zich in een maatschappelijk debat. https://lnkd.in/eBW5QwD

 • 1 Months, 20 Days Agoview on linkedin

  Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC)

  Grote bedrijven versus MKB Enige tijd geleden kopte de Telegraaf met “Grote bedrijven eten mkb op”. Het MKB-bestuur vindt dat de grote multinationals overheersen in de werkgeverslobby. De enorme verschillen tussen de grote bedrijven en mkb-ers komen direct naar voren, waarbij de multinationals nadrukkelijk de toon voeren. De verschillen tussen de mkb-ers en de multinationals is op elk niveau zichtbaar. Mkb-ers vinden dat de werkgeverslobby onvoldoende aandacht heeft van loondoorbetaling bij ziekte. Een belangrijk punt, voor mkb-ers. Kortom; de kern van het artikel geeft aan hoe belangrijk het is dat ook binnen de branches samengewerkt wordt. Vaak lijken partijen lijnrecht tegenover elkaar komen te staan op onderwerpen die in het belang van de gehele branche zijn.  Bijvoorbeeld de discussie over de catering CAO. VOCC heeft haar teleurstelling uitgesproken over onderdelen van de CAO die zij onacceptabel acht. Maar nu geen gehoor is gegeven door sociale partners is de VOCC, in het belang van de mkb, genoodzaakt de discussie verder te voeren binnen het AVV traject. Daarmee zegt overigens de VOCC niet dat zij niet voor een CAO is. Integendeel! De CAO bevordert de positie van de werknemers en die maken toch het verschil bij de klanten van de cateraars.

 • 1 Months, 22 Days Agoview on linkedin

  Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC)

  VOCC lid Van Lier Bedrijfscatering verzorgt vanaf volgende week maandag 12 maart de catering in zwembad Aquarena in Emmen! Van harte gefeliciteerd met deze nieuwe locatie! https://lnkd.in/dzujs2x

 • 1 Months, 27 Days Agoview on linkedin

  Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC)

  Rootz Kitchen nieuw lid bij de Verenigde Ondernemende Contract Cateraars! Onlangs heeft de Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC) vol trots gemeld dat zij in korte tijd doorgegroeid is naar 22 leden. Elk nieuw VOCC lid zal onder de aandacht worden gebracht. Deze week heten we Rootz Kitchen welkom. Rootz Kitchen uit Utrecht focust zich op het creëren van een totale culinaire beleving. Met meer dan 30 jaar ervaring weten zij als geen ander ieder zintuig te prikkelen op elk gewenst niveau; van bedrijfslunch tot een evenement. Rootz Kitchen is lid geworden van de VOCC omdat “wij vinden dat een branchevereniging met haar leden en Keurmerk een belangrijke bijdrage levert aan het welzijn van onze medewerkers en ondernemerschap”. En willen als VOCC lid de volgende boodschap overbrengen: “Samen met andere ondernemers leren en verder ontwikkelen in de cateringbranche”. Een belangrijke overeenkomst met de VOCC. De VOCC heeft als missie het vertegenwoordigen van de collectieve belangen van middelgrote cateraars in Nederland, waar het gezamenlijk werken aan projecten centraal staat. De lancering van het VOCC – keurmerk is een toegevoegde waarde, waardoor VOCC leden een onderscheid vermogen kunnen bieden ten opzichte van overige branchegenoten.

 • 2 Months, 5 Days Agoview on linkedin

  Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC)

  Derde nieuwe locatie voor Leo op het werk! in 2018 Niet alleen de Verenigde voor Ondernemende Contract Cateraars (VOCC) groeit, maar ook bestaande leden van de VOCC ontwikkelen zich continu. Vorige week maakte Leo op het werk! hun derde locatie in 2018 bekend: Boom uitgevers Amsterdam. Van harte gefeliciteerd met deze nieuwe locatie! https://lnkd.in/gYY_CA2

Als VOCC voorzitter geniet je ook van het mooie weer. Betekend ook nu echt de confrontatie met tekorten aan personeel Terrassen half afgezet..

4 vind ik leuks, 1 reacties1 week geleden

Leo op het Werk - Bedrijfscatering

Interxion, de vierde nieuwe locatie in 2018 voor VOCC-lid Leo op het Werk – Bedrijfscatering!

2 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Inspirerende workshop Social Media voor VOCC-leden door partner Centraal Beheer georganiseerd, volgen!

5 vind ik leuks, 2 reacties2 weken geleden

Zie bijgaand persbericht, afkomstig van VOCC-lid Meinders Catering B.V. Weer een mooi stapje dichterbij een landelijke dekking!

6 vind ik leuks, 0 reacties2 weken geleden

VOCCateraars

0 vind ik leuks, 0 reacties3 weken geleden