In het kader van een marktoriëntatie door een werkgroep vanuit Rijkswaterstaat in verband met een komende, landelijke, aanbestedingsuitvraag betreffende meerdere panden, heeft Rijkswaterstaat aangegeven eens nader te willen komen kennismaken met de VOCC, haar leden en de diverse praktijkvoorbeelden waarin VOCC-leden tot een samenwerking zijn gekomen.

Gisteren, 18 oktober 2017, was het zover. Een delegatie van 6 personen vanuit Rijkswaterstaat kreeg tussen 09.00 en 16.00 uur een rondleiding bij diverse locaties van VOCC-leden in de omgeving Amsterdam. Uit de reacties die daarna volgden op social media, maakten wij op dat de dag zeer geslaagd was!

Hierbij bedanken wij dan ook alle participerende VOCC-leden die deze dag mogelijk hebben kunnen maken!

VOCC op social media

Het tijdperk van de gezonde schoolkantine | Mijn Gezondheidsgids

Vanaf 2003 bestaat het programma ‘De gezonde schoolkantine’ en de afgelopen jaren heeft de Schoolkantine Brigade, initiatief van het Voedingscentrum,..

2 vind ik leuks, 0 reacties5 dagen geleden

Allesovercatering.nl

Voorbeelden van slechts twee van onze leden Meer weten: http://www.voccateraars.nl

1 vind ik leuks, 0 reacties5 dagen geleden

PDX Services

VOCC-lid PDX Services deelt haar recepten – en kennis – met haar gebruikers! PDX Services zet op al haar locaties displays met receptenkaartjes..

5 vind ik leuks, 1 reacties1 week geleden

VOCC-lid Meinders Catering B.V. viert de opening van een nieuwe productielocatie in Eindhoven. Meinders Catering is voor deze locatie een partnership..

6 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

De Week van de Catering 2017

Volgende week (13 – 17 november 2017) is het De Week Van De Catering (zie ook: http://www.deweekvandecatering.nl). Er is door de organisatie..

7 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden