Vol trots berichten wij dat de VOCC er deze maand weer een nieuw lid bij gekregen heeft! Beijk Catering is per 1 juli 2018 lid geworden van onze branchevereniging.

Over Beijk Catering

Met 28 jaar ervaring binnen de cateringbranche in Noord-Nederland, heeft Beijk Catering in het breedste zin van het woord ervaring op elk gebied van catering. Van bedrijfscatering en partycatering tot aan scholencatering aan toe; geen opdracht is voor Beijk Catering te groot of te klein, te eenvoudig of te luxe. Een cateraar die bestempeld kan worden als een ‘Totaalcateraar’ op ieder niveau. Beijk Catering doet er alles aan om haar opdrachtgevers en gasten te ontzorgen en topservice te leveren. In combinatie met het culinaire team, dat staat als een huis.

Chef Serveert

Onderdeel van Beijk Catering is Chef Serveert; lunches en catering bij bedrijven en scholen. Chef Serveert staat voor kwaliteit, betrokkenheid, regionaal, trots, belevenis, plezier en genieten. Deze combinatie noemt Beijk: ‘catering in een horeca-beleving’. Letterlijk staat Chef Serveert voor: De medewerker achter de counter is uw chef en bereidt al uw verse lunchgerechten.

Ook Beijk Catering in de top 25 grootste cateraars

In de Top 25 van grootste cateraars die Misset Catering onlangs heeft samengesteld, en waarvan wij al berichtten dat er toen al maar liefst 7 VOCC-leden in zijn opgenomen, staat Beijk Catering op nummer 15 genoteerd. Wij zijn er trots op dat er nu 8 VOCC-leden in deze lijst genoteerd staan!

 

Kortom, Beijk Catering is, als totaalcateraar, een zeer waardevolle toevoeging voor onze branchevereniging! Wij heten Beijk Catering dan ook van harte welkom bij de VOCC.

VOCC op social media

  LinkedIn Company Updates

 • 1 Day Agoview on linkedin

  Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC)

  Enige tijd geleden kopte de Telegraaf met “Overheid wil niet vleesloos door het leven”. In dit artikel reageert minister Carola Schouten op het voorstel van Marianne Thieme, waarin zij voorstelt om vlees of vis alleen als extra te bestellen. Schouten vindt het niet meer aanbieden hiervan te ver gaan. Binnen de VOCC wordt het aanbieden van vleesloze maaltijden ook gezien als “een stapje te ver”. VOCC-lid The Colour Kitchen gelooft dat "een verandering in eten geleidelijk gaat en je niks moet opleggen. Het is een mindset die moet veranderen en dit heeft tijd nodig. Compleet vegetarisch aanbieden doen wij nergens" aldus, Christine De Mes-Pannekoek, directeur The Colour Kitchen. Jeroen van Beek, directeur Visschedijk tevens VOCC-lid geeft aan dat zij “over het algemeen geen voorstander zijn van negatieve keuzes zoals niet meer aanbieden. Wij vinden dat je de consument moet verleiden / beïnvloeden tot het maken van andere keuzes zoals minder vlees of vlees vervangend”. Uit bovenstaande reacties blijkt dat VOCC-leden ook geen voorstander zijn van het aanbieden van vleesloze maaltijden. Het blijft immers nog steeds een keuze van de consument om te kiezen voor vlees of vegetarische maaltijden. Lees hier onder het artikel uit de Telegraaf. https://lnkd.in/dkPFDAR

 • 13 Days Agoview on linkedin

  Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC)

  Op de BBB Maastricht waren naast VOCC-secretaris Roy Odekerken, en Mirjam Odekerken-Konert van het VOCC-bestuursburo, ook Michiel Meier Mattern, voorzitter van ONCE, vandaag aanwezig. Het was een zeer inspirerende beurs. Aan het einde van de dag kon genoten worden van de resultaten van de kookwedstrijd die georganiseerd en gesponsord werd door Centraal Beheer (mede verzorgd door Dennis Gabeler en Herman Disbeschl).

 • 13 Days Agoview on linkedin

  Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC)

  Gisteren kopte de Telegraaf met "Schoonmakers inzetten als beveiliging". De VOCC en samenwerkingspartner Branchevereniging Schoonmaken is een Vak - SIEV zijn beide van mening dat de tijd rijp is voor een volledige cao facilitaire dienstverlening. Lees hier onder het hele artikel https://lnkd.in/d4YeZMQ

 • 20 Days Agoview on linkedin

  Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC)

  Dat horeca en contractcatering goed samen onder één dak gaan blijkt ook bij de Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC). Sinds februari 2018 heeft het Amerikaanse concept Thank God it's Friday haar deuren in Utrecht geopend onder leiding van VOCC-lid Beijk Catering. Daarnaast heeft aandeelhouder van Cormet Enjoy The Good Life tevens een VOCC-lid, onlangs haar deuren in Amsterdam geopend met het Italiaanse restaurant Viavai!

 • 1 Months, 18 Days Agoview on linkedin

  Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC)

  Afgelopen maandag kopte Nu.nl met “Nederlandse werknemers leven ongezonder door overwerk”. In dit artikel worden de onderzoeksresultaten besproken van Kantar Public, welke is uitgevoerd in opdracht van Zorgverzekeraar Zilveren Kruis. Uit dit onderzoek blijkt dat Nederlandse werknemers door overwerken een ongezonde levensstijl hebben. Zo blijkt onder andere uit het onderzoek dat door overwerken Nederlanders minder sporten, slechter slapen en ongezonder eten. Cateraars kunnen een bijdrage leveren aan een gezond werkklimaat door de gehele dag een divers en verantwoord assortiment van eten en drinken aan te bieden. De Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC) zal samen met haar leden dit onderwerp dan ook zeker bespreken tijdens het gesprek met staatssecretaris Paul Blokhuis op donderdag 22 november a.s. Lees het hele artikel en de onderzoeksresultaten hier onder: https://lnkd.in/de4DnAx

 • 1 Months, 25 Days Agoview on linkedin

  Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC)

  Op de Facebookpagina van FNV Catering heeft bestuurslid Harry de Wit toegelicht wat de complexiteit van inflightcatering binnen de branche is en daarom een aparte positie heeft binnen de cao. Gelet op deze complexiteit is dit ook noodzakelijk, echter zijn er meer complexiteiten binnen de branche zichtbaar: het verschil tussen grote cateraars en mkb-cateraars; de VOCC-leden. Om deze reden zou het ook goed zijn dat de cao ingericht wordt op de situatie van de branche zelf!

 • 1 Months, 25 Days Agoview on linkedin

  Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC)

  Per 1 januari 2019 worden er wijzigingen doorgevoerd inzake het lage btw-tarief. Deze wordt verhoogd van 6 % naar 9%. Ondanks deze prijsstijging wil het kabinet ondernemers niet extra belasten. Daarom zal de Belastingdienst niet gaan naheffen op in 2018 betaalde werkzaamheden die in 2019 worden uitgevoerd. Toch is het verstandig om als ondernemer je al voor te bereiden op deze btw-verhoging. Deze prijsstijging heeft ook gevolgen voor cateraars. Bereid je dan ook alvast voor op de btw-verhoging door deze op tijd door te voeren in de administratie en offertes die opgesteld worden voor 2019. Op Prinsjesdag (dinsdag 18 september) zal deze aankondiging voor het Belastingplan 2019 openbaar worden gemaakt. Overigens moet de Eerste en Tweede Kamer nog akkoord gaan met deze wijziging. Lees hier onder het hele artikel https://lnkd.in/gG48JRw

 • 2 Months, 1 Day Agoview on linkedin

  Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC)

  Onlangs publiceerde Allesovercatering.nl het artikel “voedselnormen Duitse scholen bepleit”. Hierin wordt aangegeven dat er op Duitse scholen en kleuterscholen ongezond eten wordt bereid, ondanks de opgestelde criteria, een schande aldus Foodwatch Duitsland. In Nederland is er geen criteria opgesteld betreft de kwaliteit van eten en drinken, echter geeft Voedingscentrum richtlijnen en voorlichting over voedsel en voeding waar cateraars, scholen en bedrijfscateraars aan kunnen voldoen. Vandaag de dag is het bewustwordingsproces van gezonde voeding een heersend thema binnen onze maatschappij.  Bij de Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC) zijn veel schoolcateraars zijn aangesloten. De branchevereniging biedt vanuit haar expertisecentrum de mogelijkheid om achter de schermen te sturen op het totale aanbod. Zoals eerder is aangegeven komt staatssecretaris Paul Blokhuis op 22 november a.s. op bezoek bij de VOCC-leden om eens een kijkje in de keuken te nemen. Tijdens dit bezoek zal de geleverde kwaliteit over gezond eten en drinken centraal staan. Een cateraar heeft dan ook direct invloed op de geleverde kwaliteit van eten en drinken op scholen en bedrijfscatering.

 • 2 Months, 7 Days Agoview on linkedin

  Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC)

  In de uitzending van RTL Z werd vanmorgen het personeelstekort branchebreed besproken. Op dit moment is 25,5% van de werkgevers hard op zoek naar nieuw personeel. Het personeelstekort is de afgelopen tijd met 5% toegenomen. Tijdens de uitzending kwamen deskundigen aan het woord en gaven diverse suggesties om dit personeelstekort tegen te gaan. Eén van de suggesties bestond uit het aanbieden van een aantrekkelijke lunch. Een goede lunchvoorziening kan een rol spelen in het werven van nieuwe medewerkers. Wat betekent dit voor cateraars? Cateraars kunnen hierin meedenken en ook mogelijkheden aanbieden, bijvoorbeeld om samen met HR-managers een aantrekkelijke lunch op te stellen. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden spelen dus een belangrijke rol bij het werven van nieuwe medewerkers.

 • 2 Months, 8 Days Agoview on linkedin

  Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC)

  Ter informatie: Bufferopslag Pensioenfonds Horeca & Catering wordt afgeschaft. Lees het hele artikel hier onder. Voor meer informatie over dit onderwerp neem contact op met Roy Odekerken, secretaris/jurist bij de Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC) https://lnkd.in/gCeqFht

 • 3 Months, 4 Days Agoview on linkedin

  Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC)

  Naar aanleiding van de oproep van Allesovercatering.nl van afgelopen juni heeft de Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC) het Ministerie een uitnodiging gezonden om eens een kijkje in de keuken van haar leden te komen nemen. Inmiddels heeft staatssecretaris Paul Blokhuis, portefeuillehouder inzake gezonde voeding, aangegeven op 22 november a.s. een bezoek te willen brengen. Wij zijn hier zeer verheugd over en heten de staatssecretaris van harte welkom! https://lnkd.in/dd68Ki6

 • 3 Months, 28 Days Agoview on linkedin

  Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC)

  Voorheen nog een trend in cateringland, maar nu vooral een norm: duurzaamheid, vitaliteit, circulariteit, een voorkeur voor lokaal en no waste. Het komt allemaal naar voren uit de Top 25 van grootste cateraars die Misset Catering jaarlijks samenstelt. Maar liefst 7 VOCC-leden zijn opgenomen in deze Top 25 en daar zijn wij, Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC), trots op! Cormet Enjoy The Good Life eindigde op plek 13; Leo op het werk! op plek 18 Cater Concept BV op plek 19; Visschedijk staat op plek 20; WE CANTEEN (nieuwkomer in de lijst!) komt binnen op 22; Van Lier Catering B.V. staat op plek 23 en Smaak Bedrijfscatering op plek 25. Het hele artikel uit Misset Catering kun je tevens terugvinden op de website van de VOCC: https://lnkd.in/dgi6JUN

Vanmorgen een succesvolle meeting gehad over de samenwerking van een aantal leden van VOCCateraars en de voorbereidingen die zij treffen voor..

8 vind ik leuks, 1 reacties1 maand geleden

Ook dit jaar wordt het Gouden Bestek voor de Beste Opdrachtgever Catering georganiseerd door Allesovercatering.nl Op donderdag 24 januari 2019..

2 vind ik leuks, 0 reacties1 maand geleden

Naamloos album

3 vind ik leuks, 0 reacties1 maand geleden

Op de Facebookpagina van FNV Catering heeft bestuurslid Harry de Wit toegelicht wat de complexiteit van inflightcatering binnen de branche is..

4 vind ik leuks, 0 reacties1 maand geleden

Naamloos album

1 vind ik leuks, 0 reacties1 maand geleden