Wat het jou brengt

Heb je passie voor eten, drinken en gastvrijheid en wil je in de catering beginnen of een nieuwe uitdaging in de branche aangaan? Ontdek de vele voordelen van werken bij een cateraar die is aangesloten bij de VOCC.

Cateringmedewerkers aan het werk mét een lach

Passie en kwaliteit: het DNA van VOCC-Cateraars

Bij een cateraar aangesloten bij de VOCC vind je niet alleen de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, maar werk je ook samen met bevlogen professionals die gedreven zijn om topkwaliteit te leveren in de cateringbranche. Deze cateraars leggen de nadruk op het belang van een goede catering CAO, wat betekent dat jouw arbeidsvoorwaarden in goede handen zijn. Bovendien zijn deze cateraars gecertificeerd, wat getuigt van hun toewijding aan topkwaliteit in de cateringbranche. Kortom, een carrière bij een VOCC-cateraar is niet zomaar een baan; het is een kans om te groeien en te floreren in een dynamische en ondersteunende omgeving.

Kleinschalig

Ondernemend

Persoonlijk

Gastvrij

Maatwerk

Dynamisch

Kleinschalig

Persoonlijk

Ondernemend

Dynamisch

Maatwerk

Start jouw catering carrière hier?

Buffet in bedrijfsrestaurant

Bouwen aan een sterkere Catering CAO

Al heel wat jaren levert de VOCC een waardevolle bijdrage aan de catering CAO. Door actief deel te nemen aan CAO-onderhandelingen en het bevorderen van eerlijke en gunstige arbeidsvoorwaarden, draagt de VOCC bij aan een positieve arbeidsomstandigheden binnen de catering.

Van Barista tot HACCP: uitgebreide opleidings-mogelijkheden

De aangesloten cateraars bieden stuk voor stuk een divers scala aan opleidingen, variërend van HACCP- en Sociale Hygiëne-certificering tot baristatraining en training on-the-job. Iedere cateraar heeft zijn eigen unieke pakket aan opleidingsmogelijkheden, afgestemd op de behoeften en specialisaties van hun medewerkers. Zo wordt niet alleen de kwaliteit van de dienstverlening gewaarborgd, maar krijgen medewerkers ook de kans om te groeien in hun vakgebied.

Van Barista tot HACCP: uitgebreide opleidings-mogelijkheden

Vind jouw droombaan in de catering

Wil je meteen de eerste stap zetten op weg naar jouw droomcarrière in de cateringwereld? Aarzel niet en bezoek de Vacaturepagina, waar je een overzicht vindt van de vacaturepagina’s van de aangesloten cateraars.

Aangesloten Cateraars

we canteen
Veenendaal
Uni Formiteit
Tip Top
PCH Dienstengroep
Smaak Bedrijfscatering
Van Lier Catering
LEO
Green Kitchen
Cater Concept
beijk catering
Verse soep op het buffet

Veelgestelde vragen

De VOCC en haar leden hebben al een paar veelgestelde vragen voor je beantwoord, maar misschien heb je nog andere dingen waar je nieuwsgierig naar bent. Geen probleem! Neem gerust contact met de VOCC op als je meer wilt weten.

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Welke vaardigheden heb ik nodig om in de catering te werken?

In de catering zijn enkele belangrijke vaardigheden nodig, zoals koken, organiseren, communiceren en goed samenwerken. Gastvrijheid is ook een must omdat klanttevredenheid voorop staat.

Heb ik ervaring nodig om in de catering te beginnen?

Hoewel ervaring handig kan zijn, zijn er zeker ook functies waarvoor geen eerdere ervaring vereist is. Veel cateraars bieden trainingen en cursussen voor nieuwe medewerkers om het vak te leren.

Hoe zien de werktijden eruit in de catering?

De werktijden in de catering variëren, afhankelijk van het soort evenement of de locatie. Over het algemeen zijn de meeste functies doordeweeks en overdag, maar soms is het ook nodig om ’s avonds, in het weekend of tijdens feestdagen te werken.

Zijn er kansen om binnen de cateringsector door te groeien?

Zeker! De cateringbranche biedt mogelijkheden voor groei. Je kunt beginnen in startersposities en met tijd en ervaring kun je doorgroeien naar leidinggevende functies of gespecialiseerde rollen.

Wat zijn de voordelen van werken bij een cateraar die is aangesloten bij de VOCC?

Werken bij een cateraar die lid is van de Vereniging Ondernemende Contract Cateraars (VOCC) heeft vele voordelen, zoals eerlijke arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en samenwerking met enthousiaste professionals.