Passie voor leren

Bij de VOCC zijn ze er trots op te kunnen zeggen dat je bij hun aangesloten cateraars nooit bent uitgeleerd. De passie voor het vak zorgt ervoor dat er altijd ruimte is om te groeien en te leren.

Cateraars waar leren nooit stopt

De VOCC begrijpt als geen ander dat de culinaire wereld constant in beweging is. Nieuwe trends, smaken en technieken duiken voortdurend op. Daarom hebben ze bij de VOCC opleidingsmogelijkheden hoog in het vaandel staan. Of je nu een jonge enthousiasteling bent die net begint in de branche, of een doorgewinterde professional die zijn vaardigheden wil aanscherpen, de cateraars aangesloten bij de VOCC hebben voor iedereen iets te bieden.

Chef in de keuken

Maak de perfecte latte art als barista

Het is geen geheim dat koffie een essentieel onderdeel is geworden van ons dagelijks leven, en dat de kunst van het perfect bereiden van espresso’s en cappuccino’s wordt steeds meer gewaardeerd. Bedrijven realiseren zich dat een goed samengestelde espressobar niet alleen de productiviteit verhoogt, maar ook een positieve invloed heeft op de algehele ervaring van hun klanten en werknemers.

Daarom bieden veel cateraars bij de VOCC de mogelijkheid om een barista opleiding te volgen. Of je nu droomt van het creëren van de perfecte latte art of een echte fijnproever wilt worden, de VOCC-cateraars helpen je graag om je barista vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Een vliegende start met OCC

Bij de aangesloten cateraars heb je de kans om deel te nemen aan opleidingen verzorgd door de “OCC” – de Stichting Opleidingen Contract Catering. Dit opleidingsinstituut biedt een grondige en praktijkgerichte leerervaring, waarbij je alle essentiële vaardigheden en kennis opdoet om een succesvolle carrière te starten als bijvoorbeeld cateringmedewerker of cateringbeheerder.

Een vliegende start met OCC

Buffet met olijfolie en verse kruiden

Catering Hero

Bij sommige van de aangesloten cateraars krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan digitale opleidingen via Catering Hero. Catering Hero biedt een gevarieerd aanbod van opleidingen die zijn ontworpen om je culinaire vaardigheden te verfijnen en uit te breiden. Of je nu geïnteresseerd bent in voedselveiligheid, snijtechnieken of verdieping in de wereld van wijn, Catering Hero heeft voor elk wat wils.

Wil jij werken bij een van de cateraars?