Ledenvoordelen

VOCC-partners en hun ledenvoordelen

De VOCC heeft diverse afspraken met partners mogen maken, welke partners voordelen voor de VOCC-leden bieden. Hiernaast zie je welke partners het betreft. De specifieke voordelen zijn uitgeschreven op het besloten VOCC-ledenplatform, waar alle aangesloten leden toegang tot hebben.

Wil je weten welke voordelen dit oplevert voor jou als VOCC-lid, neem dan contact op met het VOCC-bestuursburo of bezoek het VOCC-ledenplatform.

Ecolab

“Uw partner in hygiëne”

Ecolab is marktleider op het gebied van professionele reinigings- en desinfectieoplossingen om veilig voedsel te bevorderen, omgevingen schoon te houden, water- en energieverbruik te optimaliseren en de bedrijfsefficiëntie te verbeteren.

Er is een samenwerkingsovereenkomst tussen de VOCC en Ecolab voor een periode 5 jaar van kracht (per 2020).

https://nl-nl.ecolab.com/

OHMYLUNCH

Oh My Lunch brengt vernieuwing aan in de zakelijke catering industrie met hun virtual canteen tool. Met deze digitale tool kunnen medewerkers zelf aangeven op welke dag ze werken en hebben ze op die dagen keuze uit meerdere gerechten, gebaseerd op individuele dieet wensen en allergenen. Zij leggen met hun tool de connectie tussen grote internationale bedrijven en lokale cateraars. Wilt u een van die lokale cateraars worden en heeft u een passie voor goed, gezonde en gevarieerde lunch?

Eatfirst is het one-stop-shop corporate food platform voor alles catering gerelateerd, van ontbijt, vergaderlunch tot pizza parties, met een inlog is alles te bestellen. Het platform is al actief in Australië, waar ze zeer groot op deze markt zijn en in 2020 is het concept ook gelanceerd in Engeland. In 2021 is dit platform ook in Nederland gelanceerd en wordt gezocht naar creatieve en gepassioneerde partners waar service vooropstaat. Bent u op zoek naar meer opdrachten en wilt u dit avontuur samen met deze VOCC-partner aangaan?

https://www.ohmylunch.com

Top Bakkers

“Een nationaal netwerk van lokale warme bakkers”

Top Bakkers verbindt en ondersteunt vanuit één organisatie. Dankzij hun landelijke dekking zijn ze dagelijks in staat om het hele land van een vers, regionaal, breed en innovatief brood- en banketaanbod te voorzien.

Ben je als cateraar zelf ook actief in meerdere regio’s van het land en wil je jezelf onderscheiden met Top-kwaliteit? Dan zoeken zij bij elke locatie een Top Bakker uit de buurt. De afspraken worden echter centraal gemaakt.

https://topbakkers.nl/homepage/

Websites voor mkb’ers

“Uw partner in het bouwen van een goede website”

Websites voor mkb’ers maakt websites voor zzp’ers en andere ondernemers binnen het mkb. Het bedrijf biedt enerzijds een betaalbare oplossing aan in de vorm van kant-en-klare webdesigns. Deze maken onderdeel uit van een compleet websitepakket waarin alles zit wat u nodig heeft om uw website online te krijgen. Ook ontwerpt en bouwt Websites voor mkb’ers websites op maat en biedt zij aanvullende diensten aan.

Voor VOCC-leden biedt Websites voor mkb’ers een extra voordeel op de reguliere tarieven m.b.t. het websitepakket en aanvullende e-mailaccounts.

https://websitesvoormkb-ers.nl/