Ledenvoordelen

VOCC-partners en hun ledenvoordelen

De VOCC heeft diverse afspraken met partners mogen maken, welke partners voordelen voor de VOCC-leden bieden. Hiernaast zie je welke partners het betreft. De specifieke voordelen zijn uitgeschreven op het besloten VOCC-ledenplatform, waar alle aangesloten leden toegang tot hebben.

Wil je weten welke voordelen dit oplevert voor jou als VOCC-lid, neem dan contact op met het VOCC-bestuursburo of bezoek het VOCC-ledenplatform.

Ecolab

“Uw partner in hygiëne”

Ecolab is marktleider op het gebied van professionele reinigings- en desinfectieoplossingen om veilig voedsel te bevorderen, omgevingen schoon te houden, water- en energieverbruik te optimaliseren en de bedrijfsefficiëntie te verbeteren.

Er is een samenwerkingsovereenkomst tussen de VOCC en Ecolab voor een periode 5 jaar van kracht (per 2020).

https://nl-nl.ecolab.com/

Equivalence

“Uw partner in sociale zekerheid”

Equivalence is een onafhankelijk adviesbureau in de Sociale Zekerheid. Voor leden van de VOCC biedt Equivalence een onderzoek aan om teveel betaalde premies en onbenutte subsidies en/of vangnetregelingen alsnog te claimen. Equivalence voert dit onderzoek uit op basis van no cure no pay en kan u dus enkel geld en inzicht opleveren. De aanpak van Equivalence is transparant, Coronaproof en 100% AVG-compliant.

https://www.equivalence.nl/

FSIN

Onafhankelijk kennisinstituut in food

Het FoodService Instituut Nederland (FSIN) is een onafhankelijk kennisplatform dat streeft naar een verdere professionalisering van de markt voor de buitenshuisconsumptie.

Met het speciale FSIN-lidmaatschap dat de VOCC heeft, ontvang je (tegen een kleine vergoeding per deelnemend VOCC-lid) steeds de nieuwste publicaties per post en uitnodigingen voor bijeenkomsten en sessies die ze organiseren en heb je via hun website bovendien continu toegang tot hun online rapporten en dossiers, evenals tot extra informatie via FSIN Insights.

https://fsin.nl/

Top Bakkers

“Een nationaal netwerk van lokale warme bakkers”

Top Bakkers verbindt en ondersteunt vanuit één organisatie. Dankzij hun landelijke dekking zijn ze dagelijks in staat om het hele land van een vers, regionaal, breed en innovatief brood- en banketaanbod te voorzien.

Ben je als cateraar zelf ook actief in meerdere regio’s van het land en wil je jezelf onderscheiden met Top-kwaliteit? Dan zoeken zij bij elke locatie een Top Bakker uit de buurt. De afspraken worden echter centraal gemaakt.

https://topbakkers.nl/homepage/