Ledenvoordelen

Bij de VOCC draait alles om samenwerking en ondersteuning. Als lid van de branchevereniging geniet je dan ook van diverse voordelen. De partners van de VOCC delen graag deze voordelen met jou hieronder.

Cateringmedewerker vult buffet aan

Albert Heijn Zakelijk

Bij Albert Heijn geloven ze dat eten en drinken een essentiële rol speelt in het oplossen van de grote uitdagingen in de maatschappij. Het levert een belangrijke bijdrage aan een gezonde levensstijl, het verbindt mensen met elkaar en draagt bij aan een beter klimaat en daarmee een duurzame samenleving. Daarom heeft Albert Heijn een missie: ‘Samen Beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen.’ Albert Heijn Zakelijk voert de missie door in heel zakelijk Nederland. Zij hebben voor iedere zakelijke klant een passende oplossing op het gebied van het leveren van eten, drinken en non-food.

Albert Heijn Zakelijk differentieert zich door; flexibiliteit door het fijnmazige bezorgnetwerk in Nederland, kleine minimale orderwaarde in combinatie met lage bezorgkosten, mogelijkheid tot het betalen op factuur en gegarandeerde vaste bezorgmomenten. Graag gaat Albert Heijn Zakelijk in gesprek met de VOCC-leden om te onderzoeken in welke specifieke wensen zij als leverancier vanuit Albert Heijn Zakelijk kunnen voorzien.

logo Koffiebranderij Mocca d’OR

Koffiebranderij Mocca d’OR

Koffiebranderij Mocca d’Or is een koffiebranderij die sinds 1930 op ambachtelijke wijze koffie brandt, maalt, verpakt en distribueert. Met de merken Mocca d’Or, Earth Coffee, Santas Koffie, Café del Mar, YesPlease en Fazenda Specialty Coffee is Mocca d’Or een vooraanstaand speler op de Nederlandse koffiemarkt. Koffiebranderij Mocca d’Or biedt een zeer uitgebreid assortiment (h)eerlijke koffiebonen die volgens de Slowroast methodiek zijn geroosterd in de eigen branderij. Als partner van de VOCC helpen we u met verschillende duurzame concepten, de beste apparatuur en persoonlijke trainingen. Zo genieten uw gasten van ultieme koffiebeleving en garandeert u keer op keer de beste kwaliteit.

Satys

De naam van het bedrijf is afgeleid van het Engelse woord “Satisfied,” waarin de juiste uitspraak van “Satys” verscholen zit. Ongeveer zes jaar geleden is Satys opgericht uit ontevredenheid over de traditionele enquêteaanpak. Het doel was om dit proces aangenamer te maken voor gasten en waardevoller voor organisaties. Dit wordt bereikt door op maat gemaakte feedbackprocessen, geavanceerde feedbackinstrumenten en een eigen intelligent platform aan te bieden. Hierdoor wordt er consistent diepgaand inzicht verkregen in de ervaringen van gasten, medewerkers en opdrachtgevers. Als lid van VOCC kun je via Satys jouw tevredenheid, klantloyaliteit en winstgevendheid aanzienlijk vergroten.

Satys heeft uitgebreide ervaring verworven in de cateringsector. Ze ondersteunen verschillende partijen, waaronder VOCC-lid Beijk en andere vooraanstaande cateraars, bij het analyseren van de beleving van hun gasten, medewerkers en opdrachtgevers.

Logo Satys

Ecolab

“Uw partner in hygiëne”

Ecolab is marktleider op het gebied van professionele reinigings- en desinfectieoplossingen om veilig voedsel te bevorderen, omgevingen schoon te houden, water- en energieverbruik te optimaliseren en de bedrijfsefficiëntie te verbeteren.

Er is een samenwerkingsovereenkomst tussen de VOCC en Ecolab voor een periode 5 jaar van kracht (per 2020).

Logo Sligro Food Group

Sligro Food Group

“Iedere professional in food écht verder brengen”

Sligro Food Group streeft ernaar dé leider te zijn in foodservice en Good Food in de Benelux. Met focus op klanten, uitmuntende uitvoering en samenwerking, willen ze professionals in de voedselindustrie vooruithelpen. Ze creëren langetermijnwaarde voor alle betrokkenen door hun kernwaarden, mensen, infrastructuur en partnerschap.

Sligro levert food en aan food-gerelateerde producten aan horeca en grootverbruik. Ze bieden klanten ruim 78.000 scherp geprijsde items, inclusief A-merken en exclusieve eigen merken. Duurzame producten vallen onder het ‘eerlijk & heerlijk’ label.

Met landelijke zelfbedienings- en bezorggroothandels, bereikt Sligro elke klant in Nederland binnen 30 minuten. Hun gebruiksvriendelijk online bestelsysteem en gekoelde vrachtwagens garanderen snelle en juiste levering.

Top Bakkers

“Een nationaal netwerk van lokale warme bakkers”

Top Bakkers verbindt en ondersteunt vanuit één organisatie. Dankzij hun landelijke dekking zijn ze dagelijks in staat om het hele land van een vers, regionaal, breed en innovatief brood- en banketaanbod te voorzien.

Ben je als cateraar zelf ook actief in meerdere regio’s van het land en wil je jezelf onderscheiden met Top-kwaliteit? Dan zoeken zij bij elke locatie een Top Bakker uit de buurt. De afspraken worden echter centraal gemaakt.

Logo Top Bakkers

Ook partner worden van de VOCC?

Meinders Catering

Meinders Catering bereidt dagelijks ontbijt, belegde broodjes, lunch(pakketten) en maaltijden en verzorgt de catering van warme en koude buffetten, borrelhapjes, diners, amuses, hightea en walking dinners. Onder hun opdrachtgevers vind je (groot)cateraars, het bedrijfsleven, de retail, hogescholen en universiteiten, ziekenhuizen, zorginstellingen, de rondvaart, de industrie- en overheidssector en evenementen- en beurslocaties. Meinders Catering garandeert een brede dekking in heel Nederland, zij zijn HACCP en FSSC 22000 gecertificeerd en sterk in maatwerk. Flexibiliteit is Meinders’ sterkste USP. Alles wordt in eigen huis gedaan, van productie tot bezorging, met eigen bakkerij, productiekeukens, logistiek en horeca-uitzendbureau.

Meinders Catering verneemt graag wat zij voor jou kan betekenen.

Logo websites voor mkb'ers

Websites voor MKB’ers

“Uw partner in het bouwen van een goede website”

Websites voor mkb’ers maakt websites voor zzp’ers en andere ondernemers binnen het mkb. Het bedrijf biedt enerzijds een betaalbare oplossing aan in de vorm van kant-en-klare webdesigns. Deze maken onderdeel uit van een compleet websitepakket waarin alles zit wat u nodig heeft om uw website online te krijgen. Ook ontwerpt en bouwt Websites voor mkb’ers websites op maat en biedt zij aanvullende diensten aan.

Voor VOCC-leden biedt Websites voor mkb’ers een extra voordeel op de reguliere tarieven m.b.t. het websitepakket en aanvullende e-mailaccounts.

Deurrubberservice

“De nummer één in deurrubbers voor ALLE professionele koel- en vriesapparatuur” 

Deurrubberservice ontzorgt organisaties op het gebied van deurrubbers voor professionele koelingen. Hun werkwijze zorgt voor borging van HACCP en keurmerken. Goed sluitende koelingen door de juiste deurrubbers levert daarnaast een besparing tot 25% in energie op!

Tijdens de eerste afspraak worden alle deur- en laderubbers vrijblijvend geïnventariseerd en voorzien van een unieke code. Aan de hand van deze codes en het aantal stuks wordt direct duidelijk welke deurrubbers nodig zijn bij een vervangingsvraag. Een extra bezoek is daardoor niet meer nodig! Daarnaast biedt Deurrubberservice op basis van deze inventarisatie ook alternatieven die voor de toepassing of qua onderhoud en levensduur beter geschikt zijn.

Deurrubberservice heeft als doel een solide partner te zijn voor de leden van de VOCC en landelijk te ondersteunen in de zoektocht naar vervangende deurrubbers zodat zij en hun diverse locaties zich kunnen richten op hun kerntaak: gastvrijheid verlenen aan de gasten.