Ledenvoordelen

VOCC-partners en hun ledenvoordelen

De VOCC heeft diverse afspraken met partners mogen maken, welke partners voordelen voor de VOCC-leden bieden. Hiernaast zie je welke partners het betreft. De specifieke voordelen zijn uitgeschreven op het besloten VOCC-ledenplatform, waar alle aangesloten leden toegang tot hebben.

Wil je weten welke voordelen dit oplevert voor jou als VOCC-lid, neem dan contact op met het VOCC-bestuursburo of bezoek het VOCC-ledenplatform.

Albert Heijn Zakelijk

Bij Albert Heijn geloven ze dat eten en drinken een essentiële rol speelt in het oplossen van de grote uitdagingen in de maatschappij. Het levert een belangrijke bijdrage aan een gezonde levensstijl, het verbindt mensen met elkaar en draagt bij aan een beter klimaat en daarmee een duurzame samenleving. Daarom heeft Albert Heijn een missie: ‘Samen Beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen.’ Albert Heijn Zakelijk voert de missie door in heel zakelijk Nederland. Zij hebben voor iedere zakelijke klant een passende oplossing op het gebied van het leveren van eten, drinken en non-food.

Albert Heijn Zakelijk differentieert zich door; flexibiliteit door het fijnmazige bezorgnetwerk in Nederland, kleine minimale orderwaarde in combinatie met lage bezorgkosten, mogelijkheid tot het betalen op factuur en gegarandeerde vaste bezorgmomenten. Graag gaat Albert Heijn Zakelijk in gesprek met de VOCC-leden om te onderzoeken in welke specifieke wensen zij als leverancier vanuit Albert Heijn Zakelijk kunnen voorzien.

https://www.ah.nl/zakelijk

Deurrubberservice

“De nummer één in deurrubbers voor ALLE professionele koel- en vriesapparatuur” 

Deurrubberservice ontzorgt organisaties op het gebied van deurrubbers voor professionele koelingen. Hun werkwijze zorgt voor borging van HACCP en keurmerken. Goed sluitende koelingen door de juiste deurrubbers levert daarnaast een besparing tot 25% in energie op!

Tijdens de eerste afspraak worden alle deur- en laderubbers vrijblijvend geïnventariseerd en voorzien van een unieke code. Aan de hand van deze codes en het aantal stuks wordt direct duidelijk welke deurrubbers nodig zijn bij een vervangingsvraag. Een extra bezoek is daardoor niet meer nodig! Daarnaast biedt Deurrubberservice op basis van deze inventarisatie ook alternatieven die voor de toepassing of qua onderhoud en levensduur beter geschikt zijn.

Deurrubberservice heeft als doel een solide partner te zijn voor de leden van de VOCC en landelijk te ondersteunen in de zoektocht naar vervangende deurrubbers zodat zij en hun diverse locaties zich kunnen richten op hun kerntaak: gastvrijheid verlenen aan de gasten.

https://deurrubberservice.nl

Ecolab

“Uw partner in hygiëne”

Ecolab is marktleider op het gebied van professionele reinigings- en desinfectieoplossingen om veilig voedsel te bevorderen, omgevingen schoon te houden, water- en energieverbruik te optimaliseren en de bedrijfsefficiëntie te verbeteren.

Er is een samenwerkingsovereenkomst tussen de VOCC en Ecolab voor een periode 5 jaar van kracht (per 2020).

https://nl-nl.ecolab.com/

Meinders Catering

Meinders Catering bereidt dagelijks ontbijt, belegde broodjes, lunch(pakketten) en maaltijden en verzorgt de catering van warme en koude buffetten, borrelhapjes, diners, amuses, hightea en walking dinners. Onder hun opdrachtgevers vind je (groot)cateraars, het bedrijfsleven, de retail, hogescholen en universiteiten, ziekenhuizen, zorginstellingen, de rondvaart, de industrie- en overheidssector en evenementen- en beurslocaties. Meinders Catering garandeert een brede dekking in heel Nederland, zij zijn HACCP en FSSC 22000 gecertificeerd en sterk in maatwerk. Flexibiliteit is Meinders’ sterkste USP. Alles wordt in eigen huis gedaan, van productie tot bezorging, met eigen bakkerij, productiekeukens, logistiek en horeca-uitzendbureau.

Meinders Catering verneemt graag wat zij voor jou kan betekenen.

https://www.meinderscatering.nl/

Koffiebranderij Mocca d’Or

Koffiebranderij Mocca d’Or is een koffiebranderij die sinds 1930 op ambachtelijke wijze koffie brandt, maalt, verpakt en distribueert. Met de merken Mocca d’Or, Earth Coffee, Santas Koffie, Café del Mar, YesPlease en Fazenda Specialty Coffee is Mocca d’Or een vooraanstaand speler op de Nederlandse koffiemarkt. Koffiebranderij Mocca d’Or bied een zeer uitgebreid assortiment (h)eerlijke koffiebonen die volgens de Slowroast methodiek zijn geroosterd in de eigen branderij. Als partner van de VOCC helpen we u met verschillende duurzame concepten, de beste apparatuur en persoonlijke trainingen. Zo genieten uw gasten van ultieme koffiebeleving en garandeert u keer op keer de beste kwaliteit.

https://www.moccador.nl/

Satys

Wie is Satys?

De bedrijfsnaam komt van het Engelse woord Satisfied. In dit woord zit ook de juiste uitspraak van Satys.

Satys is zes jaar geleden ontstaan vanuit de ergernis rondom enquêteren. Zij dachten: dit moet leuker kunnen voor de gast en waardevoller voor de organisatie. Dit doen zij door organisaties te helpen met een op maat gemaakt feedbackproces, de beste feedbackinstrumenten en hun zelf ontwikkelde slimme platform. Zo halen zij samen structureel het beste inzicht op in de ervaring van jouw gast, medewerker en opdrachtgever. Waardoor jij als VOCC-lid hun tevredenheid, hun loyaliteit en jouw winstgevendheid kunt vergroten.

Satys heeft inmiddels jarenlange ervaring in de cateringmarkt. Zij helpen diverse partijen, waaronder VOCC-lid Beijk, maar ook andere grote cateraars, bij het in kaart brengen van hun gast-, medewerker- en opdrachtgever beleving.

https://satys.cx/

Sligro Food Group

“Iedere professional in food écht verder brengen”

De ambitie van Sligro Food Group is om de onbetwiste marktleider in foodservice en de referentie op Good Food in de Benelux te zijn. Door hun intense focus op de klant te combineren met een excellente uitvoering, willen zij iedere professional in food écht verder brengen. Vanuit hun kernwaarden, de kracht van hun mensen, infrastructuur en samenwerking met hun partners voegen zij langetermijnwaarde toe voor alle stakeholders.

Sligro levert food en aan food-gerelateerde producten en diensten aan horeca- en grootverbruikondernemers. Ze bieden hun klanten een scherp en marktconform geprijsd assortiment van ruim 78.000 artikelen met een sterke mix van A-merken en exclusieve eigen merken. Daarnaast voert Sligro een uitgebreid assortiment van duurzame producten onder het label eerlijk & heerlijk.

Sligro heeft een landelijk en fijnmazig netwerk van zelfbedienings- en bezorggroothandels. Binnen 30 minuten heeft iedere klant in Nederland een Sligro zelfbedieningsgroothandel tot zijn beschikking. Sligro beschikt over een klantvriendelijk en geavanceerd ordersysteem voor online bestellingen, geconditioneerde vrachtwagens. Hiermee garanderen ze een snelle en correcte levering.

https://www.sligro.nl

Top Bakkers

“Een nationaal netwerk van lokale warme bakkers”

Top Bakkers verbindt en ondersteunt vanuit één organisatie. Dankzij hun landelijke dekking zijn ze dagelijks in staat om het hele land van een vers, regionaal, breed en innovatief brood- en banketaanbod te voorzien.

Ben je als cateraar zelf ook actief in meerdere regio’s van het land en wil je jezelf onderscheiden met Top-kwaliteit? Dan zoeken zij bij elke locatie een Top Bakker uit de buurt. De afspraken worden echter centraal gemaakt.

https://topbakkers.nl/homepage/

Websites voor mkb’ers

“Uw partner in het bouwen van een goede website”

Websites voor mkb’ers maakt websites voor zzp’ers en andere ondernemers binnen het mkb. Het bedrijf biedt enerzijds een betaalbare oplossing aan in de vorm van kant-en-klare webdesigns. Deze maken onderdeel uit van een compleet websitepakket waarin alles zit wat u nodig heeft om uw website online te krijgen. Ook ontwerpt en bouwt Websites voor mkb’ers websites op maat en biedt zij aanvullende diensten aan.

Voor VOCC-leden biedt Websites voor mkb’ers een extra voordeel op de reguliere tarieven m.b.t. het websitepakket en aanvullende e-mailaccounts.

https://websitesvoormkb-ers.nl/