Leden van de VOCC

De VOCC-leden staan klaar om zichzelf aan jou voor te stellen. Zij zijn naast het bestuur de drijvende kracht achter de branchevereniging en willen graag hun passie en toewijding voor het vak met jou delen, elk met hun eigen unieke verhaal.

Chef in de keuken
Logo Beijk Catering

Beijk Catering

Beijk Catering Service is de enige cateraar in Noord-Nederland die zich ‘Totaalcateraar’ kan noemen. Dit betekent dat het bedrijf zowel in de partycatering als bij bedrijfs- en scholenrestaurants te vinden is. Met 28 jaar ervaring, is geen opdracht voor Beijk te klein of te groot, te eenvoudig of te luxe. Alle opdrachten zijn even belangrijk. Het verschil wordt gemaakt door hun medewerkers; stuk voor stuk bevlogen en ervaren. Op en top gastvrij, tot op het bot gemotiveerd. Dit noemen zij het ‘Beijk-DNA’, dit stroomt door hun bloed. Beijk doet er alles aan om haar opdrachtgevers en gasten te ontzorgen en topservice te leveren. In combinatie met het culinaire team, dat staat als een huis.

Onderdeel van Beijk is Chef Serveert, lunches en catering bij bedrijven en scholen. Chef Serveert staat voor kwaliteit, betrokkenheid, regionaal, trots, belevenis, plezier en genieten. Deze combinatie noemt Beijk: ‘catering in een horeca-beleving’. Letterlijk staat Chef Serveert voor: De medewerker achter de counter is uw chef en bereidt al uw verse lunchgerechten.

Logo Cater Concept

Cater Concept

Cater Concept is ooit opgericht vanuit het idee dat oprechte aandacht en interesse in elkaar beter moest kunnen in bedrijfs- en onderwijscatering.

Als familiebedrijf koesteren wij dit gedachtegoed nog steeds. Binnen onze onderneming staan deze pijlers centraal, in ons dagelijks werk, in contacten met u en onze medewerkers. We ondernemen niet anders dan met oprechte aandacht voor u en uw bedrijf. Deze werkwijze bewijst al jaren zijn kracht bij onze locaties in het Noorden en Midden van Nederland.

Wij zijn een onderneming waarbij een gezonde samenwerking zowel letterlijk als figuurlijk genomen mag worden!

Ons doelHet samen met u werken aan een gezonde en duurzame eetomgeving met optimale gasttevredenheid.

Logo Cater Concept
Logo Green Kitchen

Green kitchen

Green Kitchen, ons concept voor een gastvrij bedrijfsrestaurant, is ontstaan vanuit een natuurlijke passie voor eten en drinken, gezondheid en duurzaamheid. Dit is ook precies wat u terug ziet in ons cateringbedrijf: gastvrijheid én gezond eten. Dagelijks voorzien wij in een smakelijke salade of broodje, een ambachtelijk gemaakte brownie of een gezonde smoothie. Uiteraard altijd geserveerd met aandacht en een welgemeende glimlach, want onze mensen maken graag het verschil. Green Kitchen verzorgt innovatieve, gezonde en passende cateringconcepten door het hele land. Green Kitchen is een cateringconcept van de facilitair dienstverlener ATALIAN.

Gast met vers belegd broodje
Logo We Canteen

We Canteen

WE CANTEEN uit Amstelveen vormt bedrijfsrestaurants om tot een food court waarbij een gevarieerd aanbod van eten en drinken wordt verzorgd door lokale ondernemers en lokale leveranciers. WE CANTEEN geeft eten binnen bedrijven en universiteiten weer een verhaal, en een gezicht… en dat proef je!

WE CANTEEN is onderdeel van facilitaire partij D&B The Facility Group.

Logo Smaak Bedrijfscatering

Smaak Bedrijfscatering

Vanuit ons kantoor in Soest organiseren wij bedrijfscatering door het hele land. Smaak Bedrijfscatering positioneert zich tussen de traditionele bedrijfscateraar en de bedrijfscatering in eigen beheer. Opdrachtgevers profiteren van de voordelen van een professionele bedrijfscateraar (kwaliteit, assortiment, geschoold personeel, efficiëntie) tegen aanzienlijk lagere kosten. Welke opdrachtgever wil dat nou niet?!

Logo Smaak Bedrijfscatering
Logo TipTop catering

Tip Top Catering

Tip Top Catering uit Groenekan is al ruim 80 jaar een solide familiebedrijf waar inmiddels de vijfde generatie is aangeland. Het bedrijf verzorgt catering in Utrecht en omstreken.
De kwaliteit van Tip Top Catering is een optelsom van verse producten, verrassende ingrediënten en top service!
Tip Top Catering fungeert veel als productie bedrijf voor derden en is met uitstek dé specialist op het gebied van belegde broodjes! Daarnaast verzorgen zij hapjes, buffetten en soepen; alles uit eigen keuken en vers bereid.  Met hun eigen chocolaterie zorgen zij voor net dat stukje extra onderscheidend vermogen.

Leden aan het woord

Als medeoprichter van de VOCC ben ik ontzettend trots op het feit dat er al diverse samenwerkingsverbanden tussen leden zijn gerealiseerd. En daarnaast op het feit dat we als vereniging onze initiële doelstelling hebben bereikt: een plaats aan de onderhandelingstafel met collega’s van de Veneca, de Vakbonden en de Vakraad om met elkaar te spreken over de CAO Contractcatering.

Rijnie Trip, Directeur bij VOCC-lid Van Lier Bedrijfscatering

In 2014 had ik samen met twee andere leden een droom: als MKB cateraars gezamenlijk de handen ineenslaan voor collectieve belangen. Die droom is gerealiseerd én groeit in de vorm van de VOCC.

Peter van Ee, Oprichter van VOCC-lid Leo op het Werk!

De VOCC biedt ons een breed netwerk en het directe contact met collega´s zien wij als grote toegevoegde waarde. Daarnaast is de VOCC voor ons een directe schakel naar interessante partijen in de markt.

Roy Heetkamp, Algemeen Directeur van VOCC-lid Cater Concept
Logo LEO

Leo Catering

Leo Love Good Food is een vernieuwende bedrijfscateraar die zich specialiseert in een lekkere en gevarieerde lunch waarbij aandacht voor sfeer, gezelligheid en een flexibele maatschappelijke verantwoorde werkwijze centraal staan. Elke dag nemen zij met veel passie en plezier de cateringzorg uit handen voor hun opdrachtgevers.

Logo LEO
Logo van Lier Catering

Van Lier Catering

Van Lier Bedrijfscatering uit Assen verzorgt met een gedreven en goed opgeleid team van professionals de catering op vele locaties in Noord-Oost Nederland. Van onderwijscatering tot eventcatering, maar ook specialiseert Van Lier Bedrijfscatering zich op het gebied van professionele ondersteuning voor organisaties die de catering verzorgen in eigen beheer.

Gast met een schaal banqueting broodjes
Logo Uni Formiteit

UNI Formiteit

Begin 2019 won een aantal bij de VOCC aangesloten contractcateraars, die middels een gelegenheidsvennootschap (ook wel SPV – special purpose vehicle – genoemd) zich hadden ingeschreven, de uitvraag van de Politie voor calamiteiten- en evenementencatering. Middels UNI-formiteit 1 B.V. en UNI-formiteit 2 B.V. wonnen zij een aantal percelen voor een termijn van 4 tot 6 jaar. Dit samenwerkingsverband biedt de Politie bijzonder veel flexibiliteit en variatie, zoals de mogelijkheid om het aanbod af te kunnen stellen op de lokale wensen en de mogelijkheid om snel op te schalen indien nodig. Binnen de VOCC is afgesproken dat dergelijke samenwerkingsverbanden, voortgekomen vanuit de branchevereniging, na oprichting ervan ook lid worden van de VOCC, contributie zullen betalen, maar geen stemrecht zullen hebben. UNI-formiteit is daarom per 1 september 2019 lid van de VOCC geworden, gedurende de termijn dat deze SPV bestaat.

UNI-formiteit is alleen telefonisch bereikbaar (085 – 2101217).

Logo Veenendaal Catering & Partyverhuur

Veenendaal Catering en Partyverhuur

Veenendaal Catering & Partyverhuur is het oudste familie horecabedrijf van Amersfoort, met een eigentijdse dienstverlening en een opvallend klantvriendelijke service. Veenendaal Catering & Partyverhuur biedt catering- en horecadiensten aan voor particulieren en bedrijven in heel Nederland, Duitsland, België en Luxemburg. Van catering en partyverhuur tot casino-entertainment en evenementenorganisatie en van 24/7 infra buitendienststellingscatering tot aan all-inclusive feestvieren in een van hun 10 locaties van “The Partyfactory”.
“Alles onder een dak” is waar Veenendaal Catering & Partyverhuur vandaag de dag voor staat. Zij hebben bijna alles in eigen beheer en kunnen de opdrachtgever op deze manier volledig van dienst zijn bij het organiseren van een klein of groot evenement en bieden zij een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Logo Veenendaal Catering & Partyverhuur
Logo PCH Dienstengroep

PCH Dienstengroep

PCH Dienstengroep is de specialist in facility management en services uit Apeldoorn. PCH staat voor People Create Hospitality. Met passie en gastvrijheid verbindt deze partij alle gebouwgebonden diensten en services voor haar opdrachtgevers. Van aansturing tot de totale uitvoering in eigen beheer, zowel binnen de facilitaire als de parkeermarkt.

Ook lid worden van de VOCC?