Blog
Blijf op de hoogte van wat er gaande is in de cateringbranche. De VOCC deelt graag de recentste ontwikkelingen, boeiende trends, en voorziet je van waardevolle inzichten en handige tips in deze branche.
LEO op Facto.nl
In de snel veranderende wereld van de cateringindustrie is het cruciaal om voorop te blijven lopen e...
Voordelen van een lidmaatschap bij VOCC
Ben jij een bevlogen cateraar met een onstuitbare passie voor eten & drinken, gastvrijheid en ondern...
Week Zonder Vlees en Zuivel 2024
De VOCC zet zich in voor duurzame en gezonde voedingskeuzes. Daarom vinden ze het ook belangrijk aan...
Een gezond bedrijfsrestaurant
Het nieuwe jaar is aangebroken. Dé tijd voor een frisse start en goede voornemens. Werknemers breng...
Maatregelen Single Use Plastic 2024
Hoewel er geen directe veranderingen zullen plaatsvinden, is het wel belangrijk om aandacht te blijv...
Voedselveiligheid en HACCP in de catering
Voedselveiligheid: het is niet de meest sexy term in de culinaire wereld, maar het is van cruciaal b...
Storytelling en buffetpresentatie in de catering
Catering, waar eten niet alleen een maaltijd is, maar een verhaal vertelt, waar duurzaamheid en crea...
Nieuwe samenwerking in Hospitality
De verenigingen ONCE, Veneca en VOCC hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd. Het doel: op 1...
Onderhandelings- resultaat bereikt voor cao catering met ruimte voor hospitality
Vakbonden CNV Vakmensen, FNV Catering en De Unie en werkgeversorganisaties VENECA en VOCC hebben...
Vakorganisaties en verzamelde werkgevers tekenen nieuwe eenjarige cao Contractcatering
Vakorganisaties FNV Catering, CNV Vakmensen en De Unie tekenen samen met branchevereniging VOCC en...
Landelijke steunactie #SAMENLUNCHEN voor cateraars
De cateringbranche heeft het, vanwege de coronamaatregelen, erg moeilijk. Het FSIN meldt dat er in...
Jan v.d. Meij over zijn eerste 100 dagen als VOCC-bestuurslid
In 2016 besloot Smaak Bedrijfscatering zich – 2 jaar na de oprichting van de VOCC – als VOCC-lid...