Blog
Blijf op de hoogte van wat er gaande is in de cateringbranche. De VOCC deelt graag de recentste ontwikkelingen, boeiende trends, en voorziet je van waardevolle inzichten en handige tips in deze branche.
Code Verantwoordelijk Marktgedrag
Voor de VOCC is het omarmen van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag een logische stap in hun streve...
ZZP-bijeenkomst
Een trend die al langer zichtbaar is in de bedrijfscatering, is naast het inzetten van vast personee...
Algemene Ledenvergadering van de VOCC tijdens de ONCE Voorjaarsbijeenkomst in Neer
In maart vond de Algemene Ledenvergadering van de VOCC plaats, dit keer in het gezellige Neer tijden...
Wat je moet weten over de cateringbranche
De cateringbranche is een dynamische en veelzijdige sector. Of je nu droomt van een dynamische carri...
Nieuwe CAO Contractcatering 2024-2025
Het onderhandelingsresultaat voor de nieuwe CAO Contractcatering is inmiddels aan alle leden van de ...
LEO op Facto.nl
In de snel veranderende wereld van de cateringindustrie is het cruciaal om voorop te blijven lopen e...
Voordelen van een lidmaatschap bij VOCC
Ben jij een bevlogen cateraar met een onstuitbare passie voor eten & drinken, gastvrijheid en ondern...
Week Zonder Vlees en Zuivel 2024
De VOCC zet zich in voor duurzame en gezonde voedingskeuzes. Daarom vinden ze het ook belangrijk aan...
Een gezond bedrijfsrestaurant
Het nieuwe jaar is aangebroken. Dé tijd voor een frisse start en goede voornemens. Werknemers breng...
Maatregelen Single Use Plastic 2024
Hoewel er geen directe veranderingen zullen plaatsvinden, is het wel belangrijk om aandacht te blijv...
Voedselveiligheid en HACCP in de catering
Voedselveiligheid: het is niet de meest sexy term in de culinaire wereld, maar het is van cruciaal b...
Storytelling en buffetpresentatie in de catering
Catering, waar eten niet alleen een maaltijd is, maar een verhaal vertelt, waar duurzaamheid en crea...