Algemene Ledenvergadering van de VOCC tijdens de ONCE Voorjaarsbijeenkomst in Neer
Voedselveiligheid en HACCP: Schone keuken

Interessante discussies en belangrijke besluiten

In maart vond de Algemene Ledenvergadering van de VOCC plaats, dit keer in het gezellige Neer tijdens de ONCE Voorjaarsbijeenkomst. Het was een bijeenkomst vol interessante discussies en belangrijke besluiten.

ONCE en VOCC: samen sterker, apart uniek

Een van de belangrijkste agendapunten was de fusie van ONCE en VOCC. De verenigingen gaan organisatorisch samen, maar behouden hun eigen identiteit door aparte afdelingen te vormen: bedrijfscatering en party- en eventcatering. Dit onderscheid is cruciaal om de unieke kenmerken en sterktes van beide sectoren te behouden. Deze strategische stap versterkt niet alleen de verenigingen, maar biedt ook meerwaarde voor de leden en hun klanten.

Nieuwe Contractcatering CAO

Een ander groot punt op de agenda was de nieuwe CAO Contractcatering. Roy Odekerken gaf een uitgebreide update over de stand van zaken. Hoewel er tijdens de vergadering nog veel werk verricht moest worden om de CAO goedgekeurd te krijgen, is er inmiddels goed nieuws: de nieuwe CAO is goedgekeurd. Deze goedkeuring is een belangrijke mijlpaal en biedt duidelijkheid en zekerheid voor zowel werkgevers als werknemers binnen de sector. Meer hierover lees je in onze blog Nieuwe CAO Contractcatering.

De Algemene Ledenvergadering was weer een zeer waardevolle en gezellige bijeenkomst. Wij bedanken alle deelnemers voor hun aanwezigheid en betrokkenheid en hopen jullie allemaal te zien bij de volgende bijeenkomst!