Blog
Blijf op de hoogte van wat er gaande is in de cateringbranche. De VOCC deelt graag de recentste ontwikkelingen, boeiende trends, en voorziet je van waardevolle inzichten en handige tips in deze branche.

De betekenis van gezonde schoolcatering
De toekomst van onderwijscatering stond centraal in een op 28 januari 2020 gehouden VOCC-workshop....
Het VOCC-bestuur in beweging
Het bestuur van de VOCC is volop in beweging. De VOCC bestaat dit jaar vijf jaar en voor drie...
Indexaties binnen facilitaire contracten
Facto heeft in een mooi drieluik aandacht besteed aan indexaties binnen facilitaire contracten....
Nieuw VOCC-logo – samen sterk in catering!
Het is onze taak en opdracht als branchevereniging om trends en ontwikkelingen van de markt...
Geslaagde Algemene Ledenvergadering
Wat een hoge opkomst en een goede sfeer bij de Algemene Ledenvergadering van 31 oktober 2019, op...
Vital4Skool en Cater Concept slaan handen ineen
De VOCC is bijzonder trots op de diverse samenwerkingen die aan het ontstaan zijn tussen haar...
Terugblik Algemene Ledenvergadering VOCC
Afgelopen donderdag, 16 mei 2019, vond de eerste Algemene Ledenvergadering van de VOCC van 2019...
Leden VOCC winnen opdracht voor calamiteitencatering Politie
Keuze valt op samenwerking, flexibiliteit en lokaal aanbod Een aantal contractcateraars,...
Problematiek omtrent gezonde voeding
Op 8 maart jl. vond het event “NL Vitaal 2019, Samen voor een gezonder Nederland” plaats. Het...
Nationale Week zonder Vlees
De 2e editie van de Nationale Week zonder Vlees loopt inmiddels alweer ten einde. Volgens de...
Terugkoppeling trend-event
De VOCC schafte eind vorig jaar, op verzoek van haar leden, het Food Inspiration Trendreport 2019...
Flexwerk en catering
Tegenwoordig wordt er veel flexibeler omgegaan met eten en drinken. Steeds vaker wordt niet meer...