Blog
Blijf op de hoogte van wat er gaande is in de cateringbranche. De VOCC deelt graag de recentste ontwikkelingen, boeiende trends, en voorziet je van waardevolle inzichten en handige tips in deze branche.
Nationale Week zonder Vlees
De 2e editie van de Nationale Week zonder Vlees loopt inmiddels alweer ten einde. Volgens de...
Terugkoppeling trend-event
De VOCC schafte eind vorig jaar, op verzoek van haar leden, het Food Inspiration Trendreport 2019...
Flexwerk en catering
Tegenwoordig wordt er veel flexibeler omgegaan met eten en drinken. Steeds vaker wordt niet meer...
VOCC bestaat dit jaar 5 jaar!
Dit jaar bestaat onze vereniging, de Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (ofwel: VOCC),...
Het VOCC-keurmerk
De cateringbranche is continu in ontwikkeling. Hierover publiceren wij regelmatig. Aan cateraars –...
Wat brengt 2019 ons?
Het nieuwe jaar is begonnen. We hebben de eerste helft van januari 2019 alweer achter de rug. Tijd...
Unieke samenwerking VOCC-leden smaakt naar meer!
In september 2014 werd onze branchevereniging opgericht en werd er weloverwogen gekozen voor de...
Veranderingen in de cateringwereld
Dat het gedrag van mensen omtrent eten en drinken de laatste paar jaren sterk is veranderd, is...
VOCC hecht grote waarde aan haar keurmerk
22 Oktober 2018 kwam uitgebreid in het nieuws of een (duurzaamheids)keurmerk wel of geen zin...
2e Algemene Ledenvergadering VOCC op 25-10-2018
Op 25 oktober 2018 hield de VOCC haar tweede Algemene Ledenvergadering van 2018. Op uitnodiging...
VOCC verwelkomt Beijk Catering als lid
Vol trots berichten wij dat de VOCC er deze maand weer een nieuw lid bij gekregen heeft! Beijk...
7 VOCC-leden in Top 25 grootste cateraars van Nederland!
Voorheen nog een trend in cateringland, maar nu vooral een norm: duurzaamheid, vitaliteit,...