Blog
Blijf op de hoogte van wat er gaande is in de cateringbranche. De VOCC deelt graag de recentste ontwikkelingen, boeiende trends, en voorziet je van waardevolle inzichten en handige tips in deze branche.
Zeer geslaagde 1e Algemene Ledenvergadering 2018
Afgelopen donderdag hield de VOCC haar eerste Algemene Ledenvergadering van 2018, gecombineerd met...
Uitreiking VOCC-keurmerken 1e halfjaar 2018
Via diverse kanalen hebben wij de afgelopen maanden al kort bericht over de VOCC-keurmerken die...
Belangen mkb cateraars ondergeschikt bij cao-onderhandelingen
Cao, belangrijk voor de totale branche De VOCC is net als Veneca van mening dat een cao belangrijk...
5 nieuwe leden!
Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en de VOCC is nu al doorgegroeid naar 22 leden! Met veel...
Uitreiking eerste VOCC-keurmerken
Met ingang van 1 januari 2018 heeft Branchevereniging VOCCateraars haar eigen VOCC-Keurmerk...
Inspirerende VOCC-trenddag
Gisteren, 23 november 2017, vond onze tweede trenddag van dit jaar plaats. Het thema was: "gezond...
Geslaagd bezoek Rijkswaterstaat
In het kader van een marktoriëntatie door een werkgroep vanuit Rijkswaterstaat in verband met een...
Goed bezochte workshop “SPV”
De VOCC heeft als missie het vertegenwoordigen van de collectieve belangen van middelgrote...
Geen komkommertijd voor VOCC
Ondanks dat in deze zomermaanden veel mensen op vakantie zijn en kantoren, en dus ook...
VOCC- en SIEV!-leden weten elkaar te vinden!
Zoals bekend, is door MKB branchevereniging SIEV! (Schoonmaken is een Vak) en MKB...
Meinders Catering treedt toe als 17e lid van de VOCC
Per 1 juli 2017 is Meinders Catering officieel toegetreden als lid van de Vereniging voor...
Bestuursburo VOCC ondertekent Code Verantwoordelijk Marktgedrag
Een feestelijk moment: OBSD B.V. heeft vandaag, 11 juli 2017, de Code Verantwoordelijk Marktgedrag...