Meinders Catering treedt toe als 17e lid van de VOCC
Voedselveiligheid en HACCP: Schone keuken

Per 1 juli 2017 is Meinders Catering officieel toegetreden als lid van de Vereniging voor Ondernemende Contract Cateraars (VOCC). Daarmee is het cateringbedrijf uit Badhoevedorp het 17e ondernemende bedrijf opererend in de contractcateringbranche die zich aansluit bij de branchevereniging.

Meinders Catering zorgt ervoor dat mensen op het werk en privé kunnen genieten van lekker en gezond eten en drinken, in de pauzes en tijdens events. Samen met collega’s, medewerkers, opdrachtgevers en zakenpartners zorgt Meinders Catering  voor heerlijke gerechten en dranken, vers, puur en gezond. Op die manier maakt Meinders Catering ieder event en iedere ontmoeting tot een smaakvolle belevenis.

Alle leden van de VOCC hebben de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend, een document waarmee in de schoonmaak-, catering-, beveiligings- en verhuizersbranche een eerlijke manier van samenwerken onderschreven wordt. De code gaat doorgeschoten marktwerking tegen en spreekt het verantwoordelijkheidsgevoel van partijen aan. Deze week ondertekende Meinders Catering als kersvers lid van de VOCC ook deze code, in het bijzijn van VOCC-bestuurslid Roy Odekerken.

De VOCC heet Meinders Catering van harte welkom binnen de vereniging en ziet uit naar een mooie samenwerking en synergie tussen Meinders Catering en de overige leden.