Bestuursburo VOCC ondertekent Code Verantwoordelijk Marktgedrag
Voedselveiligheid en HACCP: Schone keuken

Een feestelijk moment: OBSD B.V. heeft vandaag, 11 juli 2017, de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend in aanwezigheid van de voorzitter van de Codekamer, de heer C. Blokland, en lid van de Codekamer Catering, tevens voorzitter van de VOCC, de heer R. Baljé.

OBSD B.V. voert het bestuursburo van een aantal brancheverenigingen, waaronder die van de VOCC, en in dat oogpunt is zij van mening er goed aan te doen zich te confirmeren aan de gestelde eisen van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

Over Code Verantwoordelijk Marktgedrag
De Schoonmaak, Catering, Beveiliging en Verhuizers hebben de Code ondertekend. Doel van de Code is doorgeschoten marktwerking tegen te gaan. De Code spreekt het verantwoordelijkheidsgevoel van partijen aan. De VOCC zelf heeft de Code in 2015 ondertekend. Hiermee onderschrijft de VOCC het belang van een goede samenwerking tussen partners en het hoog houden van de kwaliteit van het aanbod en de omgang met medewerkers. Voor nieuwe leden van de VOCC is het ondertekenen van de Code een voorwaarde voor het lidmaatschap.