Uitreiking VOCC-keurmerken 1e halfjaar 2018
Voedselveiligheid en HACCP: Schone keuken

Via diverse kanalen hebben wij de afgelopen maanden al kort bericht over de VOCC-keurmerken die inmiddels behaald zijn door diverse leden van onze vereniging. Gisteren, tijdens de Algemene Ledenvergadering, heeft de officiële uitreiking van de alle tot nu toe behaalde keurmerken plaatsgevonden en werden de leden stuk voor stuk in het zonnetje gezet.

Rootz Kitchen

Rootz Kitchen was het eerste VOCC-lid die in 2018 geaudit werd. De inspectie bij Rootz Kitchen verliep goed, de voorbereidingen waren uitstekend gedaan. “Fijne mensen in een mooi bedrijf”, aldus de auditor.

Leo op het Werk!

De inspectie bij Leo op het Werk! in Hoofddorp verliep ook vlot. In het inspectierapport van Leo op het Werk! omschreef de auditor het bedrijf als volgt: “Hier wordt veel uitbesteed, om lekker te doen waar je goed in bent. Verfrissende ideeën. Leuk, die herkenbare Leo op alle uitingen! Men weet waar men mee bezig is”.

Cater Concept

Ook Cater Concept kreeg een positieve beoordeling voor het VOCC-keurmerk. Tijdens de inspectie van Cater Concept bleek dat de bezochte locatie nog niet helemaal gereed was in verband met een verhuizing. Desondanks waren de resultaten van de audit zeer positief te noemen! “De medewerkers werken zorgvuldig en zijn zich goed bewust van de risico’s voor voedselveiligheid. De locatie zag er netjes uit”, aldus de auditor.

We Canteen

In april heeft de toetsing bij We Canteen plaatsgevonden. Uit het inspectierapport bleek ook weer het enthousiasme dat bij het team van We Canteen aanwezig is. De auditor was vooral onder de indruk van het mooie concept met de lokale ondernemers. Bij We Canteen is men druk bezig met continu verbeteren en de puntjes op de i te zetten. Bij het bedrijf is veel kennis van zaken op alle niveaus.

Tip Top Catering

Tip Top Catering was het eerste productiebedrijf dat geaudit werd. Deze audit verliep daarom iets anders dan de voorgaande. Op sommige punten waren de gestelde eisen niet geheel van toepassing, omdat het bedrijf vooral een productiebedrijf is. Ondanks de bijzondere situatie waren de meeste criteria voldoende aanwezig, volgens de auditor. Tip Top Catering is dan ook positief beoordeeld voor het VOCC-keurmerk.

Smaak Bedrijfscatering

Smaak Bedrijfscatering werd op 15 mei jl. geaudit. De inspectie bij Smaak Bedrijfscatering werd door de auditor omschreven als zeer prettig. Alles was intern goed voorbereid. Een open, transparant en mooi bedrijf.

Visschedijk Catering

Pas zeer recent, te weten op 31 mei jl. vond de audit bij Visschedijk Catering uit Hengelo plaats. Het bedrijf maakte volgens de auditor een “gedegen en stabiele indruk, is goed verzorgd en in het bezit van diverse certificeringen”. Ook dit bedrijf werd positief beoordeeld voor het VOCC-keurmerk. Omdat Visschedijk Catering nog niet bekend was met deze positieve uitslag, kwam de uitreiking van het keurmerk gisteren als een verrassing!

Vital4Skool

Nóg recenter was de inspectie bij Vital4Skool. Deze vond namelijk afgelopen dinsdag, 5 juni jl., plaats. Vital4Skool werd in het rapport tevens omschreven als formulebeheerder en bedrijfscoach, faciliterend in ondersteuning en begeleiding voor franchisenemers. Een mooi bedrijf dat volgens de auditor een mooie aanvulling is binnen de vereniging. Ook Vital4Skool was zeer verrast dat de uitkomsten van de audit nu al gereed waren en heeft gisteren het VOCC-keurmerk in ontvangst mogen nemen.