Geen komkommertijd voor VOCC
Voedselveiligheid en HACCP: Schone keuken

Ondanks dat in deze zomermaanden veel mensen op vakantie zijn en kantoren, en dus ook bedrijfsrestaurants, geen optimale bezetting hebben, is het voor de branchevereniging voor Ondernemende Contract Cateraars (VOCC) geen komkommertijd. Inmiddels bestaat de VOCC drie jaar en weten zowel bestaande als nieuwe partijen in de branche de vereniging te vinden. Per 1 juli jl. sloot Meinders Catering uit Badhoevedorp zich aan als nieuw lid en onlangs mocht de vereniging Lokale Helden & Co welkom heten als 18e lid.

Lokale Helden & Co, gevestigd te Hoofddorp, heeft een concept ontwikkeld om food-ondernemers met bedrijven te matchen via een online verbindingsplatform. Aan de ene kant geeft Lokale Helden & Co (startende) ondernemers de kans om aan de slag te gaan in de cateringbranche en aan de andere kant creëren ze zo een dynamische omgeving voor bedrijven, waar ieder lunchconcept uniek is. Of een iemand nu al een eigen concept heeft of juist nog graag ondernemer wil worden.

Het bedrijfsconcept van Lokale Helden & Co past binnen de huidige trends die de VOCC signaleert, waarbij een lokaal aanbod afgestemd op de wensen van de opdrachtgever steeds belangrijker wordt. De cateraar wordt specialist, in plaats van eten-schuiver. Lokale Helden & Co bevestigt die trend door samen te werken met professionele lokale food-ondernemers.

De VOCC heet Lokale Helden & Co van harte welkom binnen de vereniging en ziet uit naar een mooie samenwerking en synergie tussen het nieuwe lid en de overige leden.