Nieuw lid voor branchevereniging VOCC
Voedselveiligheid en HACCP: Schone keuken

Per 1 april 2017 kent de Vereniging voor Ondernemende Contract Cateraars 16 leden. Vanaf die datum is het bedrijf Visschedijk Catering uit Hengelo toegetreden als volwaardig lid van de vereniging.

Visschedijk Catering staat voor vakmanschap, representativiteit en betrouwbaarheid. Daarbij staan de wensen van gasten en opdrachtgevers centraal. Dagelijks verrast Visschedijk Catering haar gasten door gebruik te maken van natuurlijke, smaakvolle en kleurrijke ingrediënten. De gastvrije medewerkers zorgen dagelijks voor een passende cateringinvulling voor iedere gelegenheid.

Visschedijk Catering is onderdeel van de Visschedijk Groep, een landelijke facilitaire dienstverlener met een sterke regionale cultuur. Naast cateringservices verzorgt Visschedijk ook schoonmaakdiensten en integrale facilitaire dienstverlening en levert het bedrijf ook facilitaire producten.

Namens Visschedijk Catering zal Jeroen van Beek optreden als contactpersoon voor de VOCC. Jeroen van Beek: ‘Wij zijn er als bedrijf trots op dat we onderdeel mogen zijn van een groter geheel en een netwerk dat opkomt voor de belangen van ons als cateraar. Het is geweldig dat we met nóg 15 andere cateraars uit Nederland, door middel van onze aansluiting bij de VOCC, de handen ineen kunnen slaan. Ik zie ernaar uit om onze ervaringen te delen met de andere leden en ook zelf van de andere leden te leren, zodat we met elkaar de positie van de VOCC nog meer kunnen versterken.’

Het bestuur van de VOCC is verheugd met de toetreding van Visschedijk Catering tot de vereniging en wenst het kersverse lid van harte welkom binnen de club. Ruud Baljé, voorzitter VOCC: ‘Het is mooi om te zien dat steeds meer professionele cateringbedrijven uit ons land de weg naar de VOCC weten te vinden. Met elkaar kunnen we écht het verschil maken in cateringland. Daar zijn we al drie jaar hard mee bezig, en daar gaan we nog vele jaren mee door, vanaf deze maand óók met de heren en dames van Visschedijk Catering. Een hartelijk welkom voor hen binnen onze vereniging!’