De VOCC is bijzonder trots op de diverse samenwerkingen die aan het ontstaan zijn tussen haar leden. Deze week werd bekend gemaakt dat VOCC-leden Vital4Skool en Cater Concept de handen ineen geslagen hebben en hun krachten zullen bundelen binnen de catering in het beroepsonderwijs. De samenwerking start met ingang van het schooljaar 2019/2020 op een aantal MBO-locaties. Mogelijk wordt deze samenwerking op termijn nog uitgebreid met nieuwe opdrachtgevers binnen het middelbaar en/of hoger beroepsonderwijs.

Het gehele persbericht dat beide VOCC-leden hebben doen uitgaan, tref je HIER.

De VOCC feliciteert beide leden met het bereikte resultaat!

VOCC op social media

De VOCC is bijzonder trots op de diverse samenwerkingen die aan het ontstaan zijn tussen haar leden. Deze week werd bekend gemaakt dat VOCC-leden..

9 vind ik leuks, 0 reacties2 dagen geleden

Hoe kijk jij tegen voeding aan? Als je trek hebt, prop je dan zomaar even een snelle hap of snack naar binnen, of ga je bewuster om met je voeding?..

6 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

De Week van de Catering

Vorig jaar gaf assistent-locatiemanager Kai Verhagen, van VOCC-lid Zo-vital, werkzaam bij de Christelijke Hogeschool in Ede, haar team op voor..

3 vind ik leuks, 1 reacties1 maand geleden

Amsterdamse wethouder wil fastfood rond scholen weren met 'gezonde cirkel'

In april deden wij al via social media de oproep aan leden en niet-aangesloten cateraars over de dermate strenge eisen die het JOGG en het Voedingscentrum..

6 vind ik leuks, 2 reacties1 maand geleden

Bundelen van mkb'ers vergroot kansen om grote aanbesteding te scoren - Service Management

Service Management, het platform voor professionele schoonmaak, heeft kennisgenomen van het binnenslepen van het contract calamiteiten- en evenementencatering..

8 vind ik leuks, 0 reacties1 maand geleden