Terugkoppeling trend-event
Voedselveiligheid en HACCP: Schone keuken

De VOCC schafte eind vorig jaar, op verzoek van haar leden, het Food Inspiration Trendreport 2019 aan en stelde deze ter inzage voor de deelnemende VOCC-leden open via haar eigen ledenplatform. Behorende bij dit Trendreport, waren 2 tickets voor het trend-event.

Hans Steenbergen, Arjan de Boer en Frank Lindner zouden tijdens het trend-event verschillende trendpresentaties geven en vragen beantwoorden  over de insights en forecasts uit het Trendreport.

Deze twee beschikbare tickets voor het trend-event zijn onder de deelnemende VOCC-leden verloot. De gelukkige winnaars waren VOCC-leden Van Lier Bedrijfscatering, Rijnie Trip, en De Kroon Catering, Michiel van Noort. Op 5 maart jl. togen zij naar Ede om het trend-event bij te wonen. De belofte die zij daarbij maakten aan de overige VOCC-leden, was voor een uitgebreide terugkoppeling te zorgen.