Première voor Leo: MediaLane!
Voedselveiligheid en HACCP: Schone keuken

Leo op het Werk! heeft een wel zéér goede start van dit nieuwe jaar! Op de Veemkade in Amsterdam (Zeeburg) is het bedrijf MediaLane gevestigd. MediaLane ontwikkelt en produceert TV formats voor de publieke en commerciële omroepen in Nederland. Denk hierbij aan Groot Amusement, Reality, Infotainment en Drama series. Vanuit het in 2014 door Iris van den Ende opgerichte MediaLane zijn hele mooie producties tot stand komen. Enkele sprekende voorbeelden daarvan zijn: Petticoat, de TV Show, Ranking de Stars, Musical Awards Gala, Paul de Leeuw en Erica op Reis. En dat is nog lang niet alles. Grote namen dus van een bedrijf dat serieus aan de weg timmert.

Sinds 23 januari mag Leo daar een bescheiden steentje aan bijdragen. Leo mag zich namelijk vanaf nu de trotse huiscateraar van dit prachtige bedrijf noemen en dagelijks die onvervalste lekkere, eerlijke en ongecompliceerde Leo-lunch gaan serveren voor maar liefst 75 – 80 MediaLane teamleden. De kans een bijdrage te leveren aan zo’n bedrijf krijgt niet iedereen en Leo is dan ook zeer dankbaar voor het vertrouwen dat MediaLane geschonken heeft. Leo zal dan ook alles uit de kast trekken om dat vertrouwen te beantwoorden. Dat doet Leo (zoals altijd) met aandacht, passie en liefde voor lunchgast en het horecavak.

Het lijkt er op dat Leo met deze uitbreiding van zijn lunchlocaties de trend die vorig jaar ingezet is, ook dit jaar voort gaat zetten.