Verkiezing Gouden Bestek – Beste Opdrachtgever Catering
Voedselveiligheid en HACCP: Schone keuken

Cateringplatform Allesovercatering.nl organiseert een onderscheiding voor de opdrachtgever die het meest succesvol is om catering van meerwaarde te laten zijn voor het bedrijf, haar medewerkers en haar gasten. De inschrijving staat open voor opdrachtgevers in bedrijven, onderwijs, zorg etc. waar catering is voorzien. Zij kunnen ook door derden worden aangemeld.

‘Het belang van gezonde voeding in een perfecte ambiance als een instrument voor het verhogen van de medewerkers- en klanttevredenheid, het terugdringen van ziekteverzuim en verhogen van de arbeidsproductiviteit, wordt door deze nieuwe competitie onderstreept’, aldus Jaap de Graaf, oprichter van Allesovercatering.nl en initiatiefnemer van Het Gouden Bestek.

Nomineer nu jouw opdrachtgever door voor 15 november een e-mail te sturen aan info@allesovercatering.nl o.v.v. Het Gouden Bestek voor de Beste Opdrachtgever Catering. De award wordt op woensdag 18 januari uitgereikt op de Facility For Future in Den Bosch. De vakjury bestaat onder andere uit Gerrit Vink, de voorzitten van de Codekamer Contractcatering én onze eigen voorzitter Ruud Baljé.