VOCC bestaat dit jaar 5 jaar!
Voedselveiligheid en HACCP: Schone keuken

Dit jaar bestaat onze vereniging, de Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (ofwel: VOCC), alweer 5 jaar. VOCC-voorzitter Ruud Baljé over 5 jaar VOCC:

“Toen ik – inmiddels alweer 5 jaar geleden – betrokken raakte bij een initiatief van 3 van onze aangesloten ondernemers, om in samenwerking met elkaar het mkb anders en steviger te gaan profileren in de – toen nog – contract-cateringbranche, was ik direct enthousiast. Eindelijk eens de juiste aandacht voor de eigen medewerker en opdrachtgever! Doen wat je zegt en wat je belooft, en dit zich laten vertalen in een gezond ondernemerschap. Met nog steeds hetzelfde enthousiasme kijk ik terug op wat we inmiddels, met nu een 19-tal aangesloten leden bij onze vereniging, hebben bereikt. We praten mee over wet- en regelgeving en kunnen zelfs her en der ons eigen stempel drukken. Leden werken veelvuldig samen om van elkaar te leren en/of volumes te creëren die nóg meer bijdragen aan hun rendementsdoelstelling. Bij alles wat de VOCC doet, staat het behoud van het eigen unieke ondernemerschap van elk VOCC-lid voorop, zijn de lijnen kort en worden ze gefaciliteerd vanuit een energiek, deskundig en uniek VOCC-bestuursburo. Ik geloof er dan ook echt in, dat je als durft te delen, transparant bent, kwetsbaar en eerlijk, je ook kunt vermenigvuldigen. Ofwel: Alleen ga je (soms) sneller, maar samen kom je veel verder. Daarom zien wij ook het belang van een verdere groei van onze vereniging met nóg meer leden.”

Zie je dit bericht voorbij komen, maar ben je nog geen lid van de VOCC? Vraag dan eens – geheel vrijblijvend – wat meer informatie over ons lidmaatschap op via ons bestuursburo (e-mail: bestuursburo@voccateraars.nl, telefoon: 085 – 2 10 11 15). Wie weet mogen wij jou binnenkort verwelkomen?