Wild card voor jong talent
Voedselveiligheid en HACCP: Schone keuken

VOCC wild card voor jong talent binnen de cateringbranche

De VOCC is de branchevereniging die de collectieve belangen vertegenwoordigt van middelgrote Nederlandse contractcateraars. In 2014 werd de vereniging opgericht, inmiddels kent de VOCC 15 leden; 15 cateraars afkomstig uit het hele land, met ieder zijn eigen onderscheidende vermogen. Zo is VOCC-lid Good Food Concepts dé totaalcateraar van Twente, richt Van Lier Catering zich op de catering in Noord-Oost Nederland, is De Kroon Daily Déli een professionele cateraar als onderdeel van het totale facilitaire aanbod van De Kroon, en maakt The Colour Kitchen het verschil door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kneepjes van het horeca- en cateringvak te leren. Ieder van de leden van de VOCC heeft zo zijn eigen kleur en eigen focus, maar een ding hebben ze gemeen: allemaal richten zij zich op het aanbieden van een aanbod van eten en drinken voor hun gasten vanuit een ondernemende insteek én met oog voor innovatie.

Het bestuur van de VOCC is er trots op dat deze 15 bedrijven met elkaar de handen in een slaan, en staat open voor nieuwe leden die passen binnen de filosofie van de VOCC. Want: alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Met hoe meer partijen we de handen in een slaan, hoe meer we met elkaar kunnen bereiken in de cateringbranche! Vandaar dat het bestuur opzoek is naar jong talent in de branche, naar startende contractcateraars die een innovatieve bijdrage leveren aan de cateringbranche, bedrijven die opereren met een open-mind en dagelijks gasten gelukkig maken met een geweldig aanbod van eten en drinken. Als vereniging wil de VOCC zo’n starter ondersteunen door hen een wild card te overhandigen waarmee ze een jaar lang lid mogen zijn van de VOCC. Op die manier kunnen zij hun netwerk ontplooien en een netwerk ontwikkelen binnen de branche.

Ken jij een contractcateraar die past binnen de vereniging en volgens jou in aanmerking moet komen voor deze wild card? Stuur dan een mailtje naar bestuursburo@voccateraars.nl en vermeld daarin de naam van het bedrijf, de naam van contractpersonen binnen het bedrijf en de reden waarom je vindt dat dit bedrijf de wild card verdient. Het aandragen van gegadigden voor de wild card kan tot 15 januari 2017, daarna zal het bestuur een keuze maken uit de inzendingen.

Geef een startende contractcateraar een steuntje in de rug, geef ze de kans om gezamenlijk met andere unieke cateraars de handen in een te slaan, en nomineer ze voor het wild card lidmaatschap van de VOCC!