World Trade Center Amsterdam kiest voor binnenstedelijke horecaconcepten
Voedselveiligheid en HACCP: Schone keuken

Het World Trade Center Amsterdam besteedde eind 2016 een groot deel van haar horeca-activiteiten opnieuw aan. VOCC-lid WE CANTEEN schreef een voorstel in samenwerking met serie-ondernemer en horecapersoonlijkheid Casper Reinders en samen ontwikkelden zij een concept waarmee de binnenstad van Amsterdam naar het World Trade Center toe komt. Een unieke combinatie tussen catering en horeca. Eind vorig jaar werd de opdracht aan WE CANTEEN gegund.  

Casper Reinders

WE CANTEEN concludeerde dat het World Trade Center Amsterdam toonaangevende ondernemers nodig heeft die high-end, hippe, lokale, gezonde en opwindende concepten naar het gebied toe brengen. Zij benaderden een goede bekende horecaondernemer uit Amsterdam, Casper Reinders, om mee te doen. “De eerste gedachte toen ik gevraagd werd voor het WTC was dat het een plek is waar ik misschien niet helemaal thuishoor, en dat maakte het ook wel weer grappig. Ik moest er heel even, misschien 5 seconden, over nadenken, en toen dacht ik…ja, dit is wel heel vet”, aldus Reinders.  

Diverse concepten

Binnen het nieuwe horecaconcept voor het World Trade Center Amsterdam ontstaat een enorme diversiteit aan vernieuwende en unieke horeca-outlets. Zo zullen er gefaseerd vanaf begin februari onder andere een WE CANTEEN bedrijfsfoodcourt, een California style Vegetarisch restaurant en een hip, high-end Vietnamees á-la-carte restaurant gerealiseerd worden. Ook zal er een STACH eetwinkel geopend worden in het Amsterdamse WTC.