VOCC verwelkomt Beijk Catering als lid
Voedselveiligheid en HACCP: Schone keuken

Vol trots berichten wij dat de VOCC er deze maand weer een nieuw lid bij gekregen heeft! Beijk Catering is per 1 juli 2018 lid geworden van onze branchevereniging.

Over Beijk Catering

Met 28 jaar ervaring binnen de cateringbranche in Noord-Nederland, heeft Beijk Catering in het breedste zin van het woord ervaring op elk gebied van catering. Van bedrijfscatering en partycatering tot aan scholencatering aan toe; geen opdracht is voor Beijk Catering te groot of te klein, te eenvoudig of te luxe. Een cateraar die bestempeld kan worden als een ‘Totaalcateraar’ op ieder niveau. Beijk Catering doet er alles aan om haar opdrachtgevers en gasten te ontzorgen en topservice te leveren. In combinatie met het culinaire team, dat staat als een huis.

Chef Serveert

Onderdeel van Beijk Catering is Chef Serveert; lunches en catering bij bedrijven en scholen. Chef Serveert staat voor kwaliteit, betrokkenheid, regionaal, trots, belevenis, plezier en genieten. Deze combinatie noemt Beijk: ‘catering in een horeca-beleving’. Letterlijk staat Chef Serveert voor: De medewerker achter de counter is uw chef en bereidt al uw verse lunchgerechten.

Ook Beijk Catering in de top 25 grootste cateraars

In de Top 25 van grootste cateraars die Misset Catering onlangs heeft samengesteld, en waarvan wij al berichtten dat er toen al maar liefst 7 VOCC-leden in zijn opgenomen, staat Beijk Catering op nummer 15 genoteerd. Wij zijn er trots op dat er nu 8 VOCC-leden in deze lijst genoteerd staan!

Kortom, Beijk Catering is, als totaalcateraar, een zeer waardevolle toevoeging voor onze branchevereniging! Wij heten Beijk Catering dan ook van harte welkom bij de VOCC.